Türkiye (Son Dakika) İstanbul Beyoğlu’nda yangın paniği! Mahalleli sokağa döküldü

İstanbul Beyoğlu’nda yangın paniği! Mahalleli sokağa döküldü

Paylaş
İstanbul Beyoğlu’nda yangın paniği! Mahalleli sokağa döküldü

İstanbul Beyoğlu’nda bir avize imalathanesinin deposunda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında 2 çalışan dumandan etkilenirken, mahalleli de sokağa döküldü.

Yangın, saat 10.30 sıralarında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi Çiftçiler Sokak üzerindeki bir avize imalathanesinin deposunda meydana geldi.

Depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ilk olarak imalathanede çalışan işçiler yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Binadan dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Şişli İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip sevk edildi.

KONTROL ALTINA ALINDI


İhbar üzerine olay yerine gelen ekip, binaya girerek içeriden müdahale etmeye başladı. Kısa sürede yangını kontrol altına alan ekip, soğutma çalışması başlatarak duman tahliyesi yaptı.



ÇALIŞANLAR DUMANDAN ETKİLENDİ, MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ


Öte yandan yangın nedeniyle mahalleli sokağa döküldü. Ekiplerin çalışmalarını izleyen vatandaşlardan bayılan bir kadına ise sağlık ekipleri müdahale etti. Dumandan etkilenen 2 çalışana ise sağlık ekipleri tarafından ambulansta oksijen verildi.


"KİMSENİN GİRMEDİĞİ BİR DEPOYDU"


İşyeri sahibi, “Burası avize imalathanesi, depomuzda oldu. Kimsenin girmediği bir depoydu. İçeride çalışanlar da var. Daha önce böyle yangın çıkmadı. Elektrikten olmadığı kesin, nedenini bilmiyoruz. İtfaiye ekipleri inceleme sonucunda söyleyecek. Dumandan etkilenen birkaç arkadaşımız var. Yangına hemen müdahale ettik, bir sorun da çıkmadı. İtfaiye ekipleri yangın müdahale ediyor” dedi.

Haberin Devamı