Yaşam İstanbul, 'cehennem'e sahne olacak

İstanbul, 'cehennem'e sahne olacak

Paylaş
İstanbul, 'cehennem'e sahne olacak

ABD'li yazar Dan Brown'ın "Cehennem" adlı romanından uyarlanan filmin nisanda başlayacak çekimlerinin bir bölümü, İstanbul'da gerçekleştirilecek

ABD’li yazar Dan Brown’ın gizemini İstanbul’da çözdüğü romanı "Cehennem"den uyarlanan filmin nisanda başlayacak çekimlerinin bir bölümü, İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Altın Kitaplar’dan yapılan açıklamaya göre, "Cehennem" filminin çekimleri nisanda başlayacak. David Koepp’ın sinemaya uyarlayacağı filmi, Ron Howard yönetecek. Yapımcılığını Brian Grazer’ın üstlendiği filmin bir bölümü de İstanbul’da çekilecek.

"Robert Langdon" karakterine Tom Hanks’in hayat vereceği filmde, 2014’te rol aldığı "The Theory of Everything" ile Oscar’a aday gösterilen aktris Felicity Jones da romanın bir diğer kahramanı "Dr. Sienna Brooks" karakterine hayat verecek.

Filmin kadrosunda "Slumdog Milyoner", "Pi’nin Yaşamı" gibi filmlerde başrolde yer alan Irrfan Khan "Amir"i, Fransız aktör Omar Sy "Christoph Bruder"i, televizyon dizisi Borgen’de rol alan Sidse Babett Knudsen ise "Dr. Elizabeth Sinskey" karakterini canlandıracak.

Haberin Devamı

Filmin 14 Ekim 2016’da vizyona girmesi planlanıyor.