Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da çamaşır kavgası! Yaralılar var

İstanbul'da çamaşır kavgası! Yaralılar var

Paylaş
İstanbul'da çamaşır kavgası! Yaralılar var

İstanbul Kağıthane'de bir binanın dış cephesinde çalışan işçilerle, yan binadaki ev kadını arasında ’yeni yıkadığı çamaşırları kirlettikleri gerekçesiyle tartışma çıktı. Silahlı sopalı kavgaya dönüşen olayda 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Çağlayan-Vatan Caddesinde saat 11.30 sıralarında yaşanan olayda, bir iş merkezinin dış cephe mantolama işini alan işçilerle, yeni yıkadığı çamaşırları balkona asan kadın arasında tartışma çıktı.

OLAY BİR ANDA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ


Çamaşırları kirlettikleri gerekçesiyle tepki gösteren kadın ile işçiler arasındaki sözlü tartışmaya kadının oğlu Engin de karıştı. Olay bir anda, küfürlü, sopalı ve tabancalı kavgaya dönüştü. Bu sırada inşaat işçilerinden Zülküf G. sırtından, Davut G., Ferhat G. ile Cengiz G. bacaklarından tabancayla yaralandı.


BİR İŞÇİ AĞIR YARALI


Yaralı işçilerden Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Zülküf G.nin hayati tehlikesi olduğu belirtildi. Bacaklarından yaralanan iki işçi, sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


KENDİ İMKANLARI İLE KARAKOLA SIĞINDI


Kendi imkanları ile Çağlayan Polis Merkezine gelen diğer yaralıya ilk müdahale burada yapıldı. Daha sonra, sağlık ekipleri tarafından, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


'ÇALIŞAMAM' DEYİP KÜFÜR ETTİ


Olayın faili olduğu iddia edilen Engin isimli genç ve yanındaki bir kişi, bir araçla kaçtı. Görgü tanıklarından komşu Gülsüm Takış; "Yukarıdan inşaat malzemesi döküldü. Komşum 'Biraz dikkatli çalışın' diye uyardı. İşçilerden biri, 'Çalışamam' deyip, küfür etti. Tartışma öyle başladı. Cahiller, gençler, birbirlerine zarar verdiler" dedi.

Haberin Devamı