Türkiye (Son Dakika) İstanbul’da korkutan patlama!

İstanbul’da korkutan patlama!

Paylaş
İstanbul’da korkutan patlama!

İstanbul Silivri’de bir iş yerinde meydana gelen patlama, vatandaşları sokağa döktü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

İstanbul Silivri'de sabaha karşı 05.00 sıralarında Karamustafa Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle büyük bir patlama meydana geldi.

Patlama sonrasında cadde savaş alanına dönerken, birçok vatandaş sokağa çıktı. Çıkan yangına Silivri itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, olay yerine gelen polis ekipleri patlamanın nedenine ilişkin soruşturma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kimliği belirsiz bir kişinin olaydan kısa süre önce iş yerini gören güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiğini tespit etti. Bu kişinin iş yerini kundaklamış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, olaya ilişkin araştırmasını sürdürüyor.

ÜST KATINDAKİ EVLERDE BÜYÜK MADDİ HASAR OLUŞTU

Patlama nedeniyle iş yerinin üst katlarında bulunan evlerde büyük maddi hasar meydana geldi. Vatandaşı sokağa döken patlama, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kameraya yansıdı.



(İHA)

Haberin Devamı