Türkiye (Son Dakika) İstanbul’da vahşet! Kaçırdığı kızı öldürüp cesedini parçalayıp bavula koydu

İstanbul’da vahşet! Kaçırdığı kızı öldürüp cesedini parçalayıp bavula koydu

Paylaş
İstanbul’da vahşet! Kaçırdığı kızı öldürüp cesedini parçalayıp bavula koydu

İstanbul Gaziosmanpaşa’da cezaevi firarisi Ahmet T., birlikte yaşadığı kızı boğarak öldürdü. Ahmet T. daha sonra cesedi bavula koyup sokak üzerinde bulunan bir gecekonduya bıraktı. Daha sonra gözaltına alınan adam ifadesinde "Karşılıklı konuşurken bir an kendimi kaybettim. Eşarpla  boğdum" dedi.

Olay, Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Pınar Sokak’ta gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi.

Gaziantep’te cezaevinden firari olan ve 29 ayrı suçtan kaydı bulunan Ahmet T. (31), birlikte yaşadığı D.İ.’yi (16) iddiaya göre para karşılığı fuhuş yapmaya zorladı.

BOĞARAK ÖLDÜRDÜ, CESEDİNİ PARÇALARA AYIRDI


Bunu kabul etmeyen D.İ., beraber yaşadığı adamın kız kardeşinin yardımıyla evden kaçarak, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na gitti. Evden kaçtığını öğrenen Ahmet T., burada D.İ.’yi boğarak öldürdü. Kızın kaçmaya çalıştığı bavuldaki elbiseleri çıkartarak cesedini parçalar halinde bavulun içerisine koyan adam, bavulu kaldıkları gecekondunun içerisine bıraktı.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI


Olayı gerçekleştirdikten sonra kaçmaya çalışan zanlı Ahmet T., polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Polis aracına bindirilen zanlı, ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ


Gaziosmanpaşa ilçe Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan Ahmet T. polislere D.İ. ile daha öncede sık sık kavga ettiklerini anlatarak "Aramızda yaşanan bir kavganın ardından ablamın yanına gitmiş. Ben de onların yanına gittim. Ailesinin yanına dönmek istediğini söylüyordu. Birlikte oradan çıkıp otogara gittik. Orada otobüse binmeden benle kalması için onu ikna edince, birlikte tekrar evimizin olduğu yere geldik." dedi.


"BİR ANDA KENDİMİ KAYBETTİM"


Olay gecesi konuşurken aralarında yine tartışma çıktığını anlatan Ahmet T. "Ona onun için cezaevinden kaçtığımı, her türlü fedakarlığı yaptığımı söyledim. Karşılıklı konuşurken bir an kendimi kaybettim. Eşarpla boğdum. Sonra kendi bavulunun içine yerleştirdim. Bavulu evin arka tarafından bir yere koydum. Ancak gelip kızı görmek isteyen ablam bavulu aralayınca durumu fark etti" dediği öğrenildi.


DAHA ÖNCE 29 KEZ GÖZALTINA ALINMIŞ


Öte yandan şüpheli Ahmet T.'nin daha önceden hakaret, mala zarar vermek, 12 ayrı kasten yaralama, gasp, ruhsatsız silah bulundurmak, 3 kez çocuğu zorla alıkoyma, 1 kez çocuğun cinsel istimarı suçlarından daha önceden polise geliş kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli hakkında toplam 29 kez polise geliş kaydı olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı