Yaşam İstanbul Emniyeti'nden narkotik semineri

İstanbul Emniyeti'nden narkotik semineri

Paylaş
İstanbul Emniyeti'nden narkotik semineri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, ‘Uyuşturucuda Farkındalık ve Bağımlılıkla Mücadele’ konulu seminer düzenledi. Alanında uzman profesörler, Narkotik ekipleri ile 39 ilçenin asayiş bürosunda çalışan polislere, sahada uyuşturucu ile mücadele ederken karşılaşacakları zorluklarla birlikte, madde bağımlılarına nasıl yaklaşmaları gerektiği konularında bilgiler verdi

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’ın talimatıyla İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ‘Uyuşturucuda Farkındalık ve Bağımlılıkla Mücadele’ konulu seminer düzenledi. Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, Psikiyatrist Prof. Dr. Mansur Beyazyürek, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi eski Başhekimi Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli ve Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy katıldı.


SERTİFİKALARI ÇALIŞKAN VERDİ


Seminer kapsamında, uyuşturucu ile ilgili suçlarla karşı karşıya olan personele, sahada karşılaşacakları zorluklarla birlikte, madde bağımlılarına nasıl yaklaşmaları gerektiği konularında bilgiler verildi. Bu amaçla suçlu davranışını nasıl yönlendirileceği konusunda personellerle interaktif çalışmalar yapılırken, bağımlılara yaklaşımda evrensel bir standart geliştirilmesi üzerine de eğitim verildi. Seminer kapsamında eğitim alan İstanbul Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli ile 39 ilçenin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde görevli personele, İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan tarafından sertifikaları verildi.

Haberin Devamı