Siyaset İstanbul Emniyeti'nde değişmeyen müdür kalmadı
Paylaş
İstanbul Emniyeti'nde değişmeyen müdür kalmadı

Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “17 Aralık Operasyonu" sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir çok yer değişikliği yaşandı. Değişikliklerin ardından yeri değişmeyen tek müdür bile kalmadı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından dün yapılan son değişiklikle 27 müdür ve müdür yardımcısının İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki kadroları, İstanbul'daki polis okullarına alındı. Atanan kadroların büyük bölümünün ortak özelliği "17 Aralık Operasyonu" sırasında kritik görev ve koltukları paylaşan isimler olmaları. Atamalarla, aralarında operasyonu yapan Organize Şube Müdürü Nazmi Ardıç ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakup Saygılı'nın da bulunduğu 27 müdür ve müdür yardımcısının İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile ilişkisi kesilmiş oldu.

Haberin Devamı

4 KEZ YERİ DEĞİŞMİŞTİ

İstanbul'daki polis okullarına atanan müdürler arasında, operasyon günü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı da bulunuyor. Mahir Çakallı'nın operasyonun ardından 4 kez görev yeri değişmişti. Çakallı önce müdüriyet emrine verilmiş ardından Sancaktepe'den sorumlu il emniyet müdür yardımcılığı görevine getirilmişti. Daha sonra Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığına getirilen 2'inci Sınıf Emniyet Müdürü Mahir Çakallı, 3 gün önce ise müdüriyet emrine görevlendirilmişti.