Türkiye (Son Dakika) İstanbul Esenyurt'ta eşini öldüren adam saatler önce video paylaşmış

İstanbul Esenyurt'ta eşini öldüren adam saatler önce video paylaşmış

Paylaş
İstanbul Esenyurt'ta eşini öldüren adam saatler önce video paylaşmış

İstanbul Esenyurt’ta dün gece yarısı karısını arabasının içerisinde öldüren zanlı, olaydan saatler önce çektiği videoyu sosyal medya sayfasına yükledi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın zanlısı cinayet sonrası kayıplara karıştı

Dün gece saatlerinde Esenyurt’ta yaşanan olay sonrası kayıplara karışan zanlı İhsan Akdoğan, boşanma arifesinde olduğu ve eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi.

Olaydan saatler önce zanlı İhsan Akdoğan, aracıyla eşi Şenay Akdoğan'ın kaldığı binanın önüne geldi.

ÇEKTİĞİ VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESABINA YÜKLEDİ


Eşinin içerisinde olduğu aracın camını kırarak silahla öldüren İhsan Akdoğan, saatler önce cep telefonu ile çektiği videoyu sosyal medya sayfasına yükleyerek takipçileriyle paylaştı. Zanlı İhsan Akdoğan, araç içerisinde çekmiş olduğu videonun yanı sıra aynı sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıda ise eşinden ayrı kalmasının kaynanasından dolayı olduğunu belirtti.


OLAYDAN DOLAYI KAYNANASINI SUÇLADI


Zanlı İhsan Akdoğan, sosyal medya sayfasında paylaştığı o yazıda, “Bu ölümlerin sebebi kaynanamdır. Biz çok mutluyduk. Birbirimizi çok sevdik. Ölümüne sevdik ve de öyle oldu. Kız annelerine sesleniyorum. Allah aşkına bırakın kızlarınız kocalarıyla mutlu olsunlar. Bizi örnek alın. Biz çok mutluyduk” yazdığı görüldü.



Olay sonrası zanlı kayıplara karışan İhsan Akdoğan’ın yakalanması içi polis çalışma başlattı.

Haberin Devamı