Gündem İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden pilotun sağlık durumuyla ilgili açıklama

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden pilotun sağlık durumuyla ilgili açıklama

Paylaş
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden pilotun sağlık durumuyla ilgili açıklama

Bostancı sahilinde yaşanan helikopter kazasının ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü kazayı yaralı olarak atlatan pilot İsmet Özgür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Dün akşam saatlerinde İstanbul Bostancı Sahili açıklarındaki helikopter kazasını yaralı olarak atlatan İsmet Özgür’ün sağlık durumuyla ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı.

Haberin Devamı

'TEDAVİSİ DEVAM ETMEKTEDİR'

Yapılan yazılı açıklamada, “Medyada 06.09.2018 tarihinde ‘İstanbul’da Helikopter Düştü’ başlığıyla yer alan haberler de bahsi geçen pilot, acil serviste görülüp ilk müdahalesi ve tetkikleri yapıldıktan sonra göğüs hastalıkları kliniğine yatışı yapılmıştır.

Hastanın genel durumu iyi olup, bilinci açık ve bugün kendisini çok daha iyi hissettiğini belirtmektedir. Dün yapılan görüntülemeler ve bugün eklenen görüntüleme ve muayeneler uyarınca hastanın yakın takip ve tedavisi devam etmektedir” denildi.

HALİL ÜNVER HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'da Bostancı açıklarında bir helikopter düştü. Otokar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Ünver'e ait Ünver Havacılık adına kayıtlı olduğu öğrenilen helikopter denize çakıldı. Helikopter kazasında ağır yaralanan Halil Ünver hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı