Gündem İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük Kulübü adı altında yürütülen projenin adı nedir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük Kulübü adı altında yürütülen projenin adı nedir?

Paylaş
İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük Kulübü adı altında yürütülen projenin adı nedir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük Kulübü birçok alanda topluma yardımcı olabilmek için çalışıyor. Peki, Toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlayan İTÜ Gönüllülük Kulübü'nün “Minik Yüreklere Umut Olmak” sloganıyla çıktıkları projenin adı nedir, biliyor musunuz?

2009 yılında eğitimde fırsat eşitsizliğini gidermek için “Minik Yüreklere Umut Olmak” sloganıyla çıktıkları yolda ihtiyacı olan köy okullarına kitap, kırtasiye, bot, mont ve oyuncak desteğinde bulunan, Köy okullarında okuyan çocuklara tasarım, bilim, dans ve tiyatro gibi çeşitli dallarında atölyeler düzenleyen İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük kulübü adı altında yürütülen projenin adı nedir?

Haberin Devamı

CEVAP: UMUT OKULU

Sponsor kullanmadan ama çeşitli yardımlar alarak gönüllülük adına bir elin verdiğini diğer el görmesin algısını benimseyerek farklı alanlarda farklı işler yapmaya çalışılmaktadır.

İnsanlarda farkındalık yaratmayı misyon benimseyen kulüp; Nar Harekatı, Benimle Oynar Mısın?, Yaşayan Kütüphane, Hayata Bir Adım, Bir Başka Yol, Umut Okulu, Engeller Durdurmasın ve Kampüs Köpekleri olmak üzere toplamda 8 farklı projeyi tek bir külup bünyesinde yürütmektedir.