Türkiye (Son Dakika) İstanbul TEM'de feci kaza

İstanbul TEM'de feci kaza

Paylaş
İstanbul TEM'de feci kaza

TEM Selimpaşa - Celaliye yönünde trafik kazası meydana geldi. İlk belirlemelere göre kaza sonrası 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza yerinde tüm şeritler trafiğe kapatıldı

TEM Otoyolu'nun Selimpaşa mevkiinde, bir TIR, tanker ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti 1,5 saat trafiğe kapandı. Kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

Haberin Devamı

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

TEM Otoyolu'nun Edirne yönüne doğru gitmekte olan bir TIR, kontrolden çıkarak bariyerleri aştı ve karşı şeride geçti. TIR, bu sırada, karşı şeritten gelen bir tankerle çarpıştı. Otoyolda ilerleyen bir otomobil de iki araç arasında kalarak ezildi. Kaza sonucu büyük hasar gören TIR'ın parçaları etrafa dağılırken, tanker de otoyol kenarındaki tarlaya uçtu. Kazada TIR sürücüsü ile otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Tanker sürücüsü de yaralandı.

OTOYOLUN İSTANBUL İSTİKAMETİ KAPANDI

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti yaklaşık 1,5 saat kapalı kaldı. Kazaya karışan TIR'ın yoldan kaldırılmasından sonra Otoyol'un İstanbul istikametinde trafik kontrollü olarak tek şeritten verilmeye başlandı. Ölen 2 kişinin cenazesi ise morga kaldırıldı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer30255","30255","201504","30255-297615.jpg","1", "0","İstanbul TEM'de feci kaza");

Kazadan hemen sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik kameralarına yansıyan bu görüntüde yaşanan kazanan dehşeti görülüyordu.

2 kişinin öldüğü ve TEM trafiğinin çift taraflı ulaşıma kapatıldığı TEM Selimpaşa - Celaliye yolunda bulunanlar olay yerinden çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylşatı. İşte o fotoğraflar...

Fotoğraflar twitter: @yilmazcivelek1