Gündem İstanbul’un göbeğinde beton mikseri dehşeti!

İstanbul’un göbeğinde beton mikseri dehşeti!

Paylaş
İstanbul’un göbeğinde beton mikseri dehşeti!

İstanbul'da yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden olan Beşiktaş'ta dehşet verici bir kaza meydana geldi. Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin hemen önünde beton mikseri bir kadını ezip kaçtı. Kaçan şoför ekipler tarafından kısa sürede yakalandı

İnşaat alanlarının gün geçtikçe çoğaldığı İstanbul'un yeni çilesi haline gelen hafriyat kamyonları ve beton mikserleri can almaya devam ediyor. Bu defa da Beşiktaş’ta meydana gelen olayda Başbakanlık Çalışma Ofisi’nin hemen önünde beton mikserinin ezdiği bir kadın hayatını kaybetti.

Olay sonrası inceleme yapan polis, kadına bir beton mikserinin çarpıp kaçtığını belirledi. Polis, kaçan sürücüyü kısa sürede yakaladı. Hayatını kaybeden kadının kimliği belli oldu. Olayda hayatını kaybeden kadının Raziye Çelik (81) isminde biri olduğu belirlendi.


RAZİYE ÇELİK


İLK DEĞİL


Yakın zamanda benzer bir kaza İstanbul Arnavutköy'de yaşanmıştı. Bir hafriyat kamyonu yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki genç kıza çarparak ölümüne neden olmuştu.

İSTANBUL'DA TERÖR ESTİRİYORLAR


İstanbul Kadıköy'de de hafriyat kamyonlarının sokak aralarından geçmeye çalışması sonucu 2 genç yaşamını yitirmişti. Sarıyer'de de yine bir hafriyat kamyonunun çarpması sonucu 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetmişti.