Türkiye (Son Dakika) İstanbul Valiliği'nden deprem açıklaması

İstanbul Valiliği'nden deprem açıklaması

Paylaş
İstanbul Valiliği'nden deprem açıklaması

Manisa'daki 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ''Deprem İstanbul'da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir.'' denildi.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli deprem İstanbul ve birçok ilde hissedildi.

Haberin Devamı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akhisar ilçesinde saat 22.22'de 5,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Yerin yaklaşık 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli'nin yanı sıra Yalova ve Bursa'da da hissedildi.

İstanbul Valiliği'nden deprem açıklaması

İstanbul Valiliği, Manisa merkezli 5,4 büyüklüğündeki depremin İstanbul'da da hissedildiğini, herhangi bir olumsuzluk olmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 22.22'de Manisa Akhisar merkezli 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, depremin İstanbul'da da hissedildiği vurgulanarak, "Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. İstanbul'umuza ve tüm illerimize geçmiş olsun." ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı