Gündem İstanbul yine beyaza büründü

İstanbul yine beyaza büründü

Paylaş
İstanbul yine beyaza büründü

İstanbul'da gece yarısından sonra etkisini artıran kar yağışı kenti beyaza bürüdü

Son yılların en soğuk kışını geçiren İstanbul'da birkaç günlük aradan sonra hava sıcaklığı yeniden düştü.

Haberin Devamı

Hafta sonunu bahar havasında geçiren İstanbul'da gece yarısından itibaren kar yağışı tekrar başladı. İstanbul'un simge mekanları Sultanahmet, Çamlıca, Boğaz Köprüsü ve Taksim Meydanı beyaza büründü.

>> METEOROLOJİ'DEN YURT GENELİNE UYARI

>> THY'DEN 84 SEFER İPTALİ

Vatandaşlar gece geç saatlerde Taksim Meydanında yağan karın keyfini çıkardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler trafikte aksama yaşanmaması için şehrin önemli bölgelerinde önlem aldı. Öte yandan kar yağışının gün içinde etkisini artırarak devam etmesi bekleniyor.

İDO SEFERLERİ İPTAL

İDO'dan alınan bilgiye göre, bugün saat 07.00'deki Yenikapı/Bandırma ve 18.30'daki Bandırma/Yenikapı hızlı feribot seferleriyle, 07.30'daki seferlerden Yalova/Yenikapı ile Bandırma/Yenikapı-Bostancı ve 08.00'deki Armutlu-ArmutluTK/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

KAZALAR TEM'İ KAPATTI

Meteoroloji'nin kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptığı Çatalca ve Silivri'de ulaşımda aksamalar yaşanıyor. TEM Otoyolu Kınalı mevkii'nde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle TEM Otoyolu çitf yönlü ulaşıma kapandı. Yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle meydana gelen kazalardan ilki saat 11.00 sıralarında Edirne İstikametinde meydana geldi.

Karayollarına ait bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi hafif yaralandı. Aynı dakikalarda karşı istikamette ise bir taksi ile bir otomobil çarpıştı. Kazalar nedeniyle TEM Otoyolu çift yönlü ulaşıma kapandı.

Yaklaşık yarım saat sonra araçların kaldırılmasının ardından TEM tekrar ulaşıma açıldı.


Haberin Devamı