Gündem İstanbul yol durumu

İstanbul yol durumu

Paylaş
İstanbul yol durumu

Bayram trafiği çilesi başladı. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 67'ye ulaşırken, bayram tatili için yola çıkanlar, TEM yolunun Bolu kesiminde yoğunluk oluşturdu. Hasarlı kazalar nedeniyle araç konvoylarının oluştuğu güzergahta ulaşım zaman zaman aksadı

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 67'ye ulaştı. Sürücüler saat 16.30 itibariyle Anadolu Yakası istikametinde Mahmutbey gişelerden Hasdal'a 99 dakikada ulaşabiliyorlar. Trafik yoğunluğunun ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.

Haberin Devamı

TEM'DE BAYRAM YOĞUNLUĞU

Trafiğe yakalanmamak için sabahın erken saatlerinden itibaren yola çıkanlar, TEM’in Ankara yönünde de yoğunluğa yol açtı. TEM’in Abant, Bolu, Yeniçağa ve Gerede kesimlerinde görülen yoğunluk, zaman zaman maddi hasarlı kazaların da meydana gelmesiyle arttı. Uzun araç konvoyları oluşurken trafik bazen durma noktasına geldi.

Kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra trafik akışı devam etti. Güzergahta aralıklarla trafik yoğunluğu yaşansa da ciddi aksaklık meydana gelmedi. Bayram tatili için yollara düşen tatilciler yol kenarlarındaki tesisleri de doldurdu. Tesislerin otoparklarında yoğunluk nedeniyle araçların park edebileceği alan kalmadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri ise bayram yoğunluğu nedeniyle güzergahlarda denetimlerini arttırdı.

Haberin Devamı

Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerine aralıksız devam ediyor.

TEPKİ GÖSTERDİLER

TEM otoyolu Kurtköy mevkiinde trafikte bekleyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi. TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde oluşan trafik sürücülere zor anlar yaşattı. İzmit yönüne gitmek isteyen vatandaşlar uzun araç kuyruğu karşısında tepkilerini dile getirdi. Trafikte kalan bir sürücü, "İki saattir yoldayım. Çamlıca gişelerden Kurtköy'e iki saatte geldim. Bayram trafiği erken başladı" dedi.

İstanbul yol durumu