Cumartesi Postası İstanbul’a aranan kan bulundu

İstanbul’a aranan kan bulundu

Paylaş
İstanbul’a aranan kan bulundu

Mesleğim gereği çok gezdiğim için “Müziği, eğlencesi ve ambiyansı iyi olan gece kulübü neresi?” diye hep sorarlar. Son yıllarda bu soruya cevap veremiyordum, çünkü gerçekten öyle bir yer kalmamıştı

Bekir SAÇAR / bekir.sacar@posta.com.tr

Haberin Devamı

Çarşamba gecesi tesadüfen Ulus 29’a gittim. Gördüklerime inanamadım. İstanbul cemiyet hayatının, iş ve şov dünyasının ünlülerinin hepsi oradaydı.

Sanki özel bir davet varmışçasına. Saat henüz 23.00 olmasına rağmen kulüp tıklım tıklım, eğlence doruktaydı. 20 sene önce İstanbul elitlerinin eğlendiği 29’da şimdi çocukları ve torunları eğleniyordu. İşletmecisi Mert Vidinli’yi tebrik ediyorum.

‘İlişkinin henüz adı yok’

Burcu Esmersoy ile iş insanı Berk Suyabatmaz’ın evliliği geçen eylülde bitmişti. Berk beş gün önce Nişantaşı’nda bir davette Berrak Tüzünataç ile görüntülendi.

Şimdi ikili arasında yeni bir aşk başladığı konuşuluyor. İlişkinin tam ne olduğunu öğrenmek için Berk’i telefonla arayıp işin aslını sordum. “Berrak on yıldır arkadaşım. 20 gündür haftada üç dört defa bir araya geliyoruz. Kimseden gizlenmiyoruz. Görüşmeye de devam edeceğiz. Ama bu ilişkinin henüz bir adı yok. Bunu zaman gösterecek” dedi.

Haberin Devamı

Yazdan kalan kilolara veda

Yaz sona erdi. Şimdi tatilde alınan fazla kilolardan kurtulma zamanı. Şarkıcı Emel Müftüoğlu, oyuncu Müjde Ar’ın da aralarında bulunduğu beş hanım Marmaris Grand Yazıcı Wellness SPA’da fazla kilolarından kurtulmak ve detoks yapmak için 15 günlük kampa girdiler.

Sunset kitap oldu

Barış Tansever’in sahibi olduğu Sunset Grill & Bar, lezzetleri ve ambiyansı ile İstanbul’un en gözde restoranı. Barış, restoranının 25. yılı dolayısıyla ‘Sunset Grill & Bar Cookbook’ adında bir kitap çıkarttı. Yiyecek ve içeceği yaşam kültürünün temeli olarak görenlere harika rehber olacak bu kitapta Sunset’in harika yemek ve içkilerinin reçeteleri yer alıyor.