Gündem İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yağacak mı?

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yağacak mı?

Paylaş
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yağacak mı?

Dün İstanbullular mevsim normallerinin biraz üzerinde bir hava sıcaklığı ile güne başladılar. Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava ile ülkemizde hava sıcaklıkları birkaç derece arttı. Vatandaşlar bir yandan güzel havanın tadını çıkarırken bir yandan da "Kar ne zaman yağacak?" sorusuna yanıt arıyorlar.

Geçen hafta çarşamba günü kar İstanbullulara az da olsa göründü. Daha sonra Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava ile birlikte hava sıcaklıkları arttı. Dün güzel bir hava ile karşılaşan İstanbullular şimdi kar yağışının ne zaman uğrayacağını merak ediyor.

Haberin Devamı

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava ile birlikte hava sıcaklıkları artacak ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. İstanbul, Ankara ve İzmir'de 5 gün boyunca kar yağışı beklenmiyor. Pazartesi günü İç Anadolu ve Güney Doğu Anadolu'da yağmur, Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor.

Salı Günü Trakya, Marmara, Ege ve Akdeniz'in doğusu yağmurlu, İç Anadolu bulutlu, Güneydoğu Anadolu parçalı bulutlu ve Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan kar yağışlı olacak.

Çarşamba günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bulutlu, yurdun diğer bölgeleri yağmurlu olacak.

Perşembe günü Trakya ve Marmara bulutlu, Ege parçalı bulutlu olacak. Doğu Anadolu kar yağışlı ve yurdun diğer bölümler yağmurlu...

Haberin Devamı

Cuma günü ise Trakya ve Marmara yağmurlu, Doğu Karadeniz yağmurlu, Ardahan kar yağışlı olacak. Diğer bölgelerimiz parçalı bulutlu olacak.