Türkiye (Son Dakika) İstanbul’da cinnet dehşeti: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İstanbul’da cinnet dehşeti: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Paylaş
İstanbul’da cinnet dehşeti: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İstanbul’da cinnet dehşeti: 2 ölü, 1 ağır yaralı


?

İstanbul Zeytinburnu’nda cinnet getiren adam, tartıştığı genci ve kardeşinin sevgilisi kadını kurşunlayarak öldürdü. Ardından aynı silahla intihara teşebbüs eden şahıs, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Nuri Paşa Mahallesi 65. Sokak’ta meydana geldi. Baki Akpınar, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Serkan Öymen (23) ile apartmanın önünde tartıştı. Olayın büyümesi üzerine evine giderek silahını alan Akpınar, Öymen’i vurdu. Araya giren mahalleli ile de tartışan Akpınar, çevreye tehditler savurdu. Bir süre sonra apartmana giren Akpınar, kardeşi Aziz Akpınar’ın birlikte yaşadığı sevgilisini de silahla vurarak öldürdü. Ardından intihara teşebbüs eden Akpınar, ağır yaralı olarak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik çemberi oluşturdu. Olay yerinde delil çalışması yapan ekipleri, cesetler üzerinde incelemelerde bulundu. Bu sırada olay yerine gelen Serkan Öymen’in yakınları da sinir krizleri geçirdi.

Olayın gören bir görgü şahidi, "Çocuk uyuşturucu kullanıyordu. Uyuşturucu sararken komşusu gelip ikaz ediyor. Tartışma oluyor adam silahını alıp iniyor aşağıya. Önce bir arkadaş sonra ben gittim. O arada bir el ateş etti adam. İkinci el ateş etti silah tutukluk yaptı. Biz de tuttuk adamı binaya attık. Adam yukarı çıktı yine silah sesleri geldi" diye konuştu.

Haberin Devamı