Gündem E-5'i birbirine katmıştı! O trafik magandası yakalandı

E-5'i birbirine katmıştı! O trafik magandası yakalandı

Paylaş
E-5'i birbirine katmıştı! O trafik magandası yakalandı

İstanbul'da E-5 Karayolu’nda seyir halinde kuru sıkı silahla havaya ateş açan ve birçok noktada makas atarak terör estiren maganda, sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı

İstanbul'da bir sürücü farklı zamanlarda trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde makas atarak araç kullanmış ve başka bir araçtan da silahla ateş ederken görüntülenmişti. Sosyal medya hesabından paylaşıldıktan sonra tepki çeken görüntüler üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik ekipleri, harekete geçti.

Haberin Devamı

Yapılan çalışmalar kapsamında sürücü Gürkan Köse (28) yakalanarak gözaltına alındı. Kullandığı kuru sıkı tabancaya da el konuldu.

"TEHLİKEYE ATTIĞIM VATANDAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Gözaltına alındıktan sonra polis merkezi çıkışında konuşan Gürkan Köse, "Asker konvoyu nedeniyle havaya 2-3 el ateş açtım. Canını tehlikeye attığım bütün vatandaşlardan özür dilerim. Arabayı spor amaçlı kullanıyorum, bir daha kullanmayacağım.

Bu drift değil, hızlı makas atma" diye konuştu. Bin 2 TL trafik cezası kesilen sürücü Gürkan Köse kuru sıkı tabanca ile ateş ettiği için trafik polisleri tarafından karakola teslim edildi.

Sosyal medyada da paylaşılan görüntülerde, sürücü bir farklı zamanlarda bir kaç yerde makas atarak trafikte ilerlerken ve aracın camından ateş ederken görüntüleniyor.

Haberin Devamı