Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da kadın yolcuyu arabadan atan taksici tutuklandı

İstanbul'da kadın yolcuyu arabadan atan taksici tutuklandı

Paylaş
İstanbul'da kadın yolcuyu arabadan atan taksici tutuklandı

Ümraniye’de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan ve gözaltına alınan taksici “basit yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan zanlının ifadesi ise pes dedirtti

İddiaya göre, 21 Mayıs 2018 tarihinde Ümraniye İstiklal Mahallesinde taksiciyle genç kadın arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle taksi şoförü, genç kadını bacağından tutarak dışarı attı.

Haberin Devamı

Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi. Şüpheli Ş.G., savcılıktaki ifade işleminin ardından “basit yaralama” suçundan tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Mahkemedeki sorgusu tamamlanan şüpheli, sevk edildiği suçtan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Olay, dün Ümraniye İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki genç kadınla taksi şoförü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bunun üzerine şoför aracını durdurarak kadınla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlen taksi şoförü, kadını bacağından tutarak dışarıya attı. Neye uğradığını şaşıran kadın yere düşüp vücudunu çarptıktan sonra ayağa kalktı.

Haberin Devamı

O esnada şoför ise aracına binerek kaçmaya çalıştı. Yerden kalkan kadınla birlikte çevredeki bir vatandaş kaçan şoförün aracına yumruk ve tekme attı. O dehşet anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

CANAN AY: BANA KAFA ATTI!

Canan Ay, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Küçük kız kardeşi ile ekmek almak için evden çıktıktan sonra yolda taksici ile tartıştıklarını söyleyen genç kadının anlattıkları şoke etti. Taksicinin önce kendisine kafa attığını ve darp ettiğini söyleyen Canan Ay, "Ben de polis çağırdım ve kaçmasın diye yarım şekilde aracın arka koltuğuna oturdum. Aniden hareket etti. Beni içeri çekti. Bir süre sonra da bacaklarımdan tutarak dışarı attı" ifadelerini kullandı.

İşte infial yaratan görüntüler...

ZANLININ SİCİLİ KABARIK

Uyuşturucu, mala zarar verme ve mühür kırmadan dolayı poliste kayıtları bulunan taksici Ş.G. bugün Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcı tarafından "Basit yaralama" suçunu işlediği gerekçesiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen taksici Ş.G. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAKSİCİDEN PES DEDİRTEN İFADELER

Şüpheli Ş.G.'nin ifadesi ise pes dedirtti. İşte zanlının ifadesi:

"21 Mayıs 2018 günü saat 16.00’da kendi sevk ve idaremdeki taksi ile Ümraniye İstiklal Mahallesi Abdülhamit Sokak içerisinde seyir halindeydim. İsmini olaydan dolayı öğrendiğim, kendisini tanımadığım, ilk defa gördüğüm Canan Ay yolun ortasından yürüdüğü için kendisine korna çaldım ve kaldırıma doğru geçmesi için ikaz ettim. Bu bayan geriye dönüp bana ’Kaldırıma arabalar çıkmış, yürüyecek yer yok mecburen buradan yürüyorum’ dedi. Ben de yoluma devam ettim. Bu esnada bayan şahıs bana el kol hareketi yapıp küfür edince ben de durdum. ’Ağzını topla, küfür etme’ dedim. Bunun üzerine arabama tekme attı. Ben aracımdan aşağı indim.

Haberin Devamı

'BİR TANE VURSAM YERDEN KALKAMAZSIN'

Bayana ’Arabama vurma, sana vursam hoşuna gider mi sana bir tane vursam yerden kalkamazsın!’ dedim. Bana saldırdı ve vurdu. Üzerimdeki tişörtümü ve atletimi yırttı. Ben oradan ayrılmak istediğimde bu bayan aracıma bindi ben de kendisine ’Lütfen aracımdan inin’ dediğim zaman da inmeyeceğini söyledi. Ben ısrar ettim inmedi. Bunun üzerine aracımı durdurup kendisini aracımdan çekip aşağı atmak istedim. Buna direndi daha sonra aracımdan indirdim ve yoluma devam ettim. Polis memurları tarafından arandığımda hakkımda şikayet olduğunu öğrendim. Kendileri ile görüşüp ifademi vereceğimi söyledim. Yanlarına gittim. Bayan şahsa hiçbir şekilde küfür etmedim, kendisini darp etmedim."

Haberin Devamı