Gündem İstanbul'da köprüler kilit, seferler iptal!

İstanbul'da köprüler kilit, seferler iptal!

Paylaş
İstanbul'da köprüler kilit, seferler iptal!

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren kentte trafik yoğunluğu dikkat çekerken, fırtına nedeniyle İDO ve BUDO seferleri de iptal edildi

İstanbul'da Meteoroloji'nin uyarılarının ardından dün öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerinde özellikle trafikte etkisini gösteren yağmur devam ediyor. Yağışların bugün öğle saatlerine kadar devam edeceği kaydedilirken, şiddetli rüzgar ve yağmur kentte hayatı felç etti.

Haberin Devamı

KÖPRÜLERDE YOĞUNLUK

İstanbul'da yağış trafiği de vurmaya devam ediyor. Dün akşam saatlerindeki yoğunluk sabah da devam etti. Saat 08:45 itibarıyla hem 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa'ya geçişlerde ciddi bir yoğunluk yaşandı. Sürücüler alternatif güzergahlara yöneldi. Bu doğrultuda Avrasya Tüneli geçişinde de trafik yoğunluğu görüldü. Ayrıca şehrin ana arterleri de oldukça yoğundu.

İşte yoğunluk haritası:

BÜNYAMİN SÜRMELİ DE UYARDI

CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli hava durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı. İstanbul'da sağanak yağışın öğleden sonraya kadar sürmesi bekleniyor. Ankara'da zayıf yağışlar var. İzmir ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; su baskını ve yıldırımlara dikkat.

Haberin Devamı

İDO VE BUDO SEFERLERİ İPTAL

Marmara Denizi’ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi.

İptal seferler şöyle:

BUDO

07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)

08.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)

09.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)

09.30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas)

10.00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)

11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)

11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Armutlu (İhlas)

12.55 Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya)

İDO

07.45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı

07.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa

08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy

09.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa