Magazin İstanbul'da Müslüman olan ABD'li sanatçı Della Miles: Aldığım kararla huzur buldum

İstanbul'da Müslüman olan ABD'li sanatçı Della Miles: Aldığım kararla huzur buldum

Paylaş
İstanbul'da Müslüman olan ABD'li sanatçı Della Miles: Aldığım kararla huzur buldum

Uluslararası Down Sendromu Federasyonu (UDF) tarafından hayata geçirilen 'Down Şefler Türkiye Projesi'nin mezunları önceki gün düzenlenen törenle diplomalarını aldı

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'de gerçekleştirilen törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ferman-Hilal Toprak çiftinin de arasında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldiğinde Müslüman olan Amerikalı şarkıcı Della Miles da etkinliğin onur konukları arasında yer aldı.

Başarılı şarkıcı sahneye 'Uluslararası Down Sendromlular Federasyonu Gönüllü Kültür ve Yardım Meleği' olarak davet edildi. Miles, teşekkür etti ve ekledi: ''Aldığım karar beni huzura kavuşturdu. Allah beni İslam'la ödüllendirdi.''

'TÜRKÇE DERSİ ALIYORUM'

Miles, ''Bir sonraki buluşmamızda sizlerle Türkçe konuşmak isterim. Zaten şu an ders alıyorum ve kısa sürede bunun üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum'' diye konuştu.

Della Miles'a törende eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez tarafından gönderilen ve İngilizce meal de barındıran Kuran-ı Kerim takdim edildi.

Haberin Devamı

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy mezunlara diplomalarını teslim etti.

Hürriyet