Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da travesti cinayeti

İstanbul'da travesti cinayeti

Paylaş
İstanbul'da travesti cinayeti

Bakırköy'de oturan "Buse" takma isimli travesti M.D., telefonla ulaşamayan arkadaşlarının eve gelmesi üzerine kanlar içinde bulundu. Polis katil zanlısını yakaladı

M.D.'nin evine giden arkadaşları, kapıyı defalarca çalmalarına rağmen cevap alamadı. Hayatından endişe eden arkadaşları polisi arayarak bilgi verdi. Çilingirle kapının açılmasıyla M.D. kanlar içinde bulundu. Doktorun yaptığı ilk incelemede, karın, bel ve göğüs bölgesinde toplam 7 bıçak darbesi alan M.D.'nın boynunun da morarmış olduğu görüldü. Yapılan ilk incelemede M.D.'nin önce bıçaklanıp ardından boğularak öldürüldüğü belirtildi.

Haberin Devamı

ŞÜPHELİ KAMERADA
Soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği, tüm güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Cinayetin 2 gün önce işlendiği belirtildi. M.D.'nin en son kiminle görüştüğü belirlenmesi için de telefon kayıtları incelenmeye alındı.
KÖPEK ETKİSİZ HALE GETİRİLİP KATİL YAKALANDI

Yapılan çalışmada şüpheli bir kişi tespit edildi. Kameradan yola çıkan Cinayet dedektifleri, şüphelinin 25 yaşındaki Volkan A. olduğu belirlendi. Çalışma da şüphelinin Esenyurt'ta ev adresi tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için düzenlenen operasyonda ilginç anlar yaşandı.
Katil zanlısının evde köpek beslemesi üzerine polis, belediye görevlilerini çağırdı. Belediye görevlileri önce köpeği etkisiz hale getirdi. Ardından polis katil zanlısını etkisiz hale getirerek yakaladı. Yakalanan şüpheli Volkan A. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
BİR TRAVESTİ DE BIÇAKLANDI

Öte yandan önceki gün sabah saatlerinde Fındıkzade'de bir travesti de bıçaklandı. Yerel seçimlerde HDP Kadıköy Belediye Meclis adayı olan trans Asya Elmas, caddede karşılaştığı 3 kişi tarafından laf atma tartışması yaşadı. Tartışmanın ardından 3 kişilik grup bıçakla trans Elmas'a saldırmaya başladı.
Elmas saldırganlardan kaçarken arkadan bıçaklandı. Elmas bir otele sığınırken, çevredekilerin araya girmesiyle 3 şüpheli olay yerinden kaçtı. Bıçaklanan Elmas, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı