Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da yine araçlar yakıldı!

İstanbul'da yine araçlar yakıldı!

Paylaş
İstanbul'da yine araçlar yakıldı!

İstanbul'da park halindeki araçlar yakılmaya devam ediyor. Beyoğlu ve Küçükçekmece'de park halindeki 20 araç kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Alev alev yanan araçlar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Beyoğlu Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Güneş Sokak’ta park halinde bulunan 10 araç saat 02.30 sıralarında kundaklandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler araçların üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevkedildi. İtfaiyenin çalışmalarıyla söndürülen araçlardan 8’i kullanılamaz hale geldi. Kısmen yanan 2 otomobilde de hasar oluştu.

Haberin Devamı

Beyoğlu’nda yaşanan kundaklama olayı sonrasında yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde araçların alev, alev yanması ve mahallede yaşanan panik görülüyor. Zaman, zaman araçlarda patlamalar meydana geldiği dikkati çekiyor.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE 10 ARAÇ KUNDAKLANDI

Aynı saatlerde Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Leylak Sokak’ta park halinde bulunan 10 araç da kimliği belirsiz kişi ya da kilerce ateşe verildi. Araçlardan yükselen alevler bir binayı da tehdit edince büyük panik yaşandı. Yayılan ısı nedeniyle apartmanın dış cephesinde yanmalar meydana gelirken bazı dairelerin de camları çatladı. Kundaklanan araçlar olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü.

Haberin Devamı

Kundaklama olaylarının yaşandığı adreslere gelen polis ekipler zanlıların yakalanması için delil aradı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DHA