Magazin İstanbullu Gelin 27. bölüm fragmanı geldi mi? Esma sırları açığa mı çıkarıyor?

İstanbullu Gelin 27. bölüm fragmanı geldi mi? Esma sırları açığa mı çıkarıyor?

Paylaş
İstanbullu Gelin 27. bölüm fragmanı geldi mi? Esma sırları açığa mı çıkarıyor?

Star Tv'nin en sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin'in 27. bölüm fragmanı geldi mi? Süreyya Esma'nın davranışlarını anlayamıyor. Ada bebeğin eve getirdiği pozitif hava herkesi mutlu ediyor. Uzun bir zamandır bir sır olarak kalan olayı Esma'mı açığa çıkarıyor? İşte ayrıntılar...

Dizinin takipçileri '27. bölüm fragmanı geldi mi?' sorusunu sormaya başladılar. Ada’nın evde yarattığı farklı ve olumlu hava dağılıyor mu? Esma sırları açığa mı çıkarıyor? İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm ile ilgili merak edilenler…

Son bölümde yaşananların ardından final anına Esma’nın okudukları damga vurmuştu. Osman’ın Süreyya’ya karşı beslediği duyguları öğrenen Esma’nın ne yapacağını merak eden izleyiciler yeni fragmanı merak ediyor. Esma, elindeki bu kozu Süreyya’ya karşı hangi şekilde kullanacak? Fikret’in yeni sevgilisi kim? Adem’in soyadını alması dengeleri nasıl değiştirecek? Tüm bu soru işaretleri İstanbullu Gelin 27. bölümde kesinlik kazanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Süreyya, bebeğe sahip çıkıyor… Konakta gerilim artıyor!

Son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma'nın tuhaf davranışlarına anlam verememektedir. Gelen bir haber, Adem'e hayatının en büyük mutluluğunu yaşatır. Osman'ın müdahalesi Esma ve Garip'i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Konaktaki bir değişiklik Fikret'in çileden çıkmasına neden olur. Adem'in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma'nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır.




İstanbullu Gelin'in Senem'i Neslihan Yeldan'ın para karakteri


İstanbullu Gelin dizisinde Salih Bademci kendi eşiyle aşk yaşayacak ( İstanbullu Gelin'in 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı)

Haberin Devamı