Magazin İstanbullu Gelin 40. bölüm 3. fragmanı izle: Esma'dan birlik beraberlik mesajı

İstanbullu Gelin 40. bölüm 3. fragmanı izle: Esma'dan birlik beraberlik mesajı

Paylaş
İstanbullu Gelin 40. bölüm 3. fragmanı izle: Esma'dan birlik beraberlik mesajı

İstanbullu Gelin 40. bölüm 3. fragmanı yayaınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Esma Sultan aileyi bir masada toplayıp birlik beraberlik mesajları veriyor.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi İstanbullu Gelin'in 40. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Esma, Boran ailesinin üyelerini bir masada topluyor.

ESMA'DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI


Boran ailesi çok zor bir dönemden geçiyor. Murat'ın Bade'yle evlenmesi derin kriz yaratıyor. Otoritesi iyice sarsılan Esma, Boran ailesini bir masada buluşturup konuşma yapıyor. Esma ne kadar zor durumdan geçseler bile yeri geldiğinde tek yumruk olmaları gerektiğini vurguluyor. Bu konuşmaya Faruk ve Süreyya hiçbir anlam veremezken kendi aralarında gülüşmeye başlıyorlar.

ESMA SÜREYYA'NIN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENİYOR


Gerçok çok geçmeden ortaya çıkıyor. Esma, Süreyya'nın hamilelik haberini aldığı için kutlama yemeği düzenliyor. Esma'nın hamilelik haberini nasıl aldığıysa meçhul... Esms'nın bu sözleriyle birlikte Faruk ve Süreyya'nın yüzü bir anda değişiyor.

SÜREYYA KÖTÜ ÜVEY ANNE OLDU!


Faruk Süreyya'nın hamile olduğunu herkesten saklamıştı fakat yeni bölümde hem oğlu Emir'e hem de Nurgül'e açıklıyor. Esma, Nurgül ile Faruk'un telefon konuşmasına şahit oluyor. Fakat Süreyya'nın hamile olup olmadığını şimdilik bilemiyoruz. Öte yandan annesinin ölümüyle sarsılan Emir, Süreyya'ya adeta düşman oluyor. Kadınlar Günü için hazırlanan etkinlikte konuşma alan Emir, annesinin ve babasının Süreyya yüzünden barışamadığını söylüyor.

SÜREYYA GÖZYAŞLARINA BOĞULUYOR


Emir'in bu sözleri Faruk'u çaresiz bırakırken Süreyya ise gözyaşlarına boğuluyor. Öte yandan Adem ise aldığı notla neye uğradığını şaşırıyor.

MURAT KRİZİ


Murat'ın Bade ile evlenmesi konakta büyük bir gerilim yaratıyor. Esma, Süreyya olayında olduğu gibi Bade'yi de konakta istemiyor. Murat ise herkese karşı gelerek yeni eşini korumaya alıyor fakat bu konaktaki krizi daha da derinleştiriyor. Esma'ya karşı gelen Murat, annesini Galip ile olan ilişkisiyle vuruyor. Bu da okkalı bir tokata mal oluyor. Esma ailesinin dağılmasını önlemek için Galip'le olan ilişkisini bitirme kararı alıyor.

Haberin Devamı