Magazin İstanbullu Gelin 42. son bölüm izle: 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 42. son bölüm izle: 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
İstanbullu Gelin 42. son bölüm izle: 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin'in 42. bölümü dün akşam itibariyle Star TV'de ekranlara geldi. İstanbullu Gelin son bölümde biribirinden ilginç gelişmeler yaşandı. Adem kaza geçirirken Faruk ile Osman arasında büyük bir kriz baş gösterdi.

Cuma günlerinin soluksuz takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'in 42. bölümü ekranlara geldi. İstanbullu Gelin son bölümde bir yandan sevinç yaşanırken diğer yandan dram dolu sahneler seyirciyi derinden etkiledi.



OSMAN FARUK KRİZİ

Osman ile Sinem'in en mutlu gününde kötü haberler peş peşe geldi. Fikret, Adem'in kaza geçirdiği haberini aldı. Dilara bu haberi duyar duymaz sarsıldı. Öte yandan düğünde Burcu ile Osman arasında büyük bir tartışma yaşandı. Burcu, Osman'a aslında kendisini değil Süreyya'yı istediğini söyledi. Tartışmaya kulak misafiri olan Faruk duydukları karşısında dehşete kapıldı. Faruk, ağlayarak "Sen Osman'sın, benim en sevdiğim kardeşim." dedi ve Osman'ı defterden sildi.

İstanbullu Gelin'in 42. bölümü Star TV resmi sitesinde yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak seyredebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 43. BÖLÜM FRAGMANI

İstanbullu Gelin'in 41. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayıp izleyebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLE

41. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

İstanbullu Gelin 41. bölümde Adem, annesinin ondan yıllardır sakladığı sırrın buhranı içerisindedir. Bu gerçeği hazmetmesi kolay olmayacaktır. Garip geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılır, bu durum Esma ile Garip’in ilişkisini Süreyya ve Faruk’un sorgulamasına neden olacaktır. Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.

Haberin Devamı