Magazin İstanbullu Gelin 44. yeni bölüm fragmanı... Konaktakilere art arda şok!

İstanbullu Gelin 44. yeni bölüm fragmanı... Konaktakilere art arda şok!

Paylaş
İstanbullu Gelin 44. yeni bölüm fragmanı... Konaktakilere art arda şok!

İstanbullu Gelin 44. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde yine konakta birbirinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Ada'nın hastalığı tüm Boranları hüzne sevk ederken Osman'ın şehri terk etmesi başka bir kaosa sebebiyet veriyor. Öte yandan Reyhan hastaneden kaçması Esma'yı çileden çıkarıyor.

Star TV'nin her bölümü heyecanla takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'in 44. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde stres katsayısı anbean artıyor. Birbirinden üzücü gelişmeler Boran ailesini mahvediyor.



ADA HASTA

Fikret ve İpek'in kızı Ada'nın hastalığı tüm Boran ailesini derin bir hüzne sevk ediyor. Fikret de İpek de üzüntünde kendinden geçmiş durumdalar. Fikret çaresizce annesinden güzel sözler duymak istiyor. Süreyya ise İpek'i teselli etmekle uğraşıyor.

OSMAN GİTMEK İSTİYOR

Osman Faruk krizi her geçen gün zirveye tırmanıyor. Osman bu durumdan kaçmak için İstanbul'u terk etmek istiyor. Bu gelişme Esma ve diğerlerini şoka uğratıyor. Süreyya ise Faruk'tan Osman konusunda bilgi almak istiyor. Bakalım Faruk'un sözleri ne olacak?

REYHAN HASTANEDEN KAÇTI

Adem'in sözleriyle kahrolan Reyhan hastaneden kaçıyor. Bu haber konakta duyulur duyulmaz Esma çılgına dönüyor. Adem'in ise yüreği parçalanmış durumda...



İstanbullu Gelin 44. bölümüyle 6 Nisan Cuma akşamı Star TV'de...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Süreyya ile Dilara’nın arkadaşlığı sınavda!

Faruk, Fikret’in havayolu şirketi hamlesini öfkeyle karşılar. Bunun dışında Osman nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığı ile mücadele etmektedir. Adem’in annesi ile görüşmeyi reddetmesi Reyhan’ın Boranlara karşı öfkesini yükseltir. Süreyya ile Dilara’nın arkadaşlığı ise hala sınavdadır. Süreyya, Dilara yüzünden kendi gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalır. Süreyya İpek, Esra üzerinden kurduğu planı işletir ve amacına bir adım daha yaklaşır. Fakat bu sefer hiç beklemediği bir haber ile karşı karşıya kalacaktır.

Haberin Devamı