Magazin İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanı YAYINLANDI! Bebeğin cinsiyeti belli oluyor

İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanı YAYINLANDI! Bebeğin cinsiyeti belli oluyor

Paylaş
İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanı YAYINLANDI! Bebeğin cinsiyeti belli oluyor

İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanı yayınalandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk ile Süreyya'nın bebeklerinin cinsiyeti belli olurken İpek, Fikret'in karşısına geçip hamile olduğunu söylüyor. Tüm bu sevindirici haberlerin yanı sıra yeni bir kriz de kapıda...

İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk ve Süreyya, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için kontrole gidiyor. Doktor bebeğin cinsiyetinin kız olduğu açıklıyor. İddiayı kazanan Faruk sevinç çığlıkları atıyor. Bir diğer sevindirici haber ise İpek'ten geliyor. Genç kadın Fikret'e hamile olduğunu söylüyor.



ORTALIĞI KARIŞTIRACAK GÖRÜNTÜLER

İpek, Faruk'un bir görüntüsünü Fikretle paylaşıp Adem'in arkasından iş çevirdiğini söylüyor. Fikret bu görüntüleri izlediğinde neye uğradığını şaşırıyor. Adem ise henüz hiçbir şeyden haberdar değil. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin yeni bölümüyle 20 Nisan Cuma akşamı Star TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Faruk ve Süreyya, Reyhan ile ilgili yaşadıkları durumu saklı tutmaya karar verse de konakta haberin yankılanması uzun sürmez. Faruk, Adem’e şans vermek için geleneksel aile yemeğine onu da davet eder. Süreyya ve Dilara’nın barıştığından habersiz olan Senem ise yeğenlerini barıştırmak için bir şey planlar. Osman, Faruk ile arasını düzeltirken Burcu’nun ani kararı ile şaşkına döner. Adem yavaş yavaş bir ailesi olduğunu düşünmeye başlamıştır ki hiç beklemediği bir gerçek ile sarsılır.





Haberin Devamı