Magazin İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde Süreyya ve Faruk'a büyük şok

İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde Süreyya ve Faruk'a büyük şok

Paylaş
İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde Süreyya ve Faruk'a büyük şok

İstanbullu Gelin dizisinin 55. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde ilk iş gününde Faruk, anlıyor ki her şey daha yeni başlıyor. Büyük bir şok yaşayan Faruk'a ikinci darbe ise Adem'den geliyor. Adem, Süreyya'yı alıkoyuyor.

İstanbullu Gelin 3. sezona yine güzel bir başlangıç yaptı. Yeni bölüm ise merakla bekleniyor. Adem ile Ülfet'in işbirliği Boranlar henüz farkına varmasa da güzelce işliyor. Faruk ilk iş gününde odası olduğunu düşünerek ilerlerken sıradan bir masaya mahkum kalıyor. Hemen ardından Faruk ikinci şokla sarsılıyor. Dilara nedeniyle Süreyya'ya büyük bir öfke duyan Adem, güzel kadını alıkoyuyor. Dilara'nın haber vermesiyle soluğu Adem'in yanında alan Faruk Adem'e yumruğu indiriyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çöküş içinde olan Boranlarda sular durulmuyor. Faruk aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk'a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir. Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir. Boranlar yeni bir dönemin başladığının farkında olmadan umuda tutunmaktadır, Esma hariç… Esma için geçmişten gelen bu sürpriz büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirmektedir…

İSTANBULLU GELİN'E YUNANİSTAN'DAN ÖDÜL

Selanik'te bu yıl 24.'sü düzenlenen MediaMixx TV Festivali'nde İstanbullu Gelin dizisine sürpriz bir ödül geldi.

Dünya çapında medya sektöründen birçok profesyonelin katılım gösterdiği Golden Umbrella Televizyon Ödülleri'nde, bu yıl ilk kez Crossing Cultures adlı yeni bir kategori açıldı. İlk kez açılan kategorideki ilk ödüle Yunanistan'da da izlenme rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisi layık görüldü.

Haberin Devamı

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'e dünya televizyonlarından olan ilgi her geçen gün artıyor.

Ünü dünyaya yayılan dizi, Arnavutluktan Yunanistan'a; Meksika'dan Kosta Rika'ya 20'den fazla ülkede milyonları ekrana kilitliyor.