Türkiye (Son Dakika) İstanbul'un göbeğinde 'motosikletçi' savaşı!

İstanbul'un göbeğinde 'motosikletçi' savaşı!

Paylaş
İstanbul'un göbeğinde 'motosikletçi' savaşı!

Mecidiyeköy'de yemek servisi yapan motosikletli kurye ile kadın motosiklet sürücüsü trafikte tartıştı. Motosiklet sürücülerinin arkadaşları da tartışmaya dahil olunca olaylar büyüdü

Mecidiyeköy'ün motosikletli 2 kişinin tartışması sonrası sokak savaş alanına döndü. Olayların önüne geçemeyen polisin havaya ateş açtığı olaylar kameraya saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer24393","24393","201412","24393-224449.jpg","1", "0","İstanbul'un göbeğinde 'motosikletçi' savaşı!");

MOTOSİKLETLİLER KAVGA ETTİ

Olaylar bir işyerinin motosikletli kuryesi ile kadın motosiklet sürücüsü arasında trafikte yaşanan tartışmayla başladı. Kadın motosiklet sürücüsünün olayı motosiklet derneğindeki arkadaşlarına bildirmesi üzerine tartışma büyüdü. Tartışma sonrası mahalledeki motosiklet derneği üyeleri ile çevredeki motosikletli kuryeler karşı karşıya getirdi.

GELEN POLİS EKİBİ YETERSİZ KALDI

İddiaya göre, sayıları 30'u bulan motosikletli kuryeler ellerindeki taş ve sopalarla derneğe gelerek kapı ve camları kırdı. Dernek önündeki üyelerle, kuryeler arasında tekme tokatlı kavga çıktı. Çıkan olaylarda bir kişi bıçakla ağır yaralanırken, iki taraftan 4 kişi de aldıkları darbelerle hafif yaralandı. Olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ancak gelen polis ekibi yetersiz kaldı. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine gönderildi.

SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ

Polisler olayı engellemekte güçlük çekti. Olayların önüne bir türlü geçemeyen polis, havaya defalarca ateş açtı. O anlarda mahallede büyük panik yaşandı. Kurye olduğu belirtilen kaçan grup, park halindeki polis araçlarına taş ve sopalarla zarar verdi. Bu sırada gruptaki bir kişi ise kaçmaya çalışırken bir polis tarafından çelme takılarak düşürüldü. Bir anda polislerin arasında kalan bu kişi tekmelerin hedefi oldu. Tekme atan polisleri yine meslektaşları engelledi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, Kuştepe Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayda bıçakla yaralanan kişinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Hasan YILDIRIM / DHA