Spor İşte Dursun Özbek'in listesi

İşte Dursun Özbek'in listesi

Paylaş
İşte Dursun Özbek'in listesi

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, kulübün 23 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkan adaylığı için başvurusunu yaptı.

Dursun Özbek, hazırladığı yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu, sicil kurulu listelerini Türk Telekom Arena’daki divan kurulu başkanlığına sundu.

Özbek’in yönetim kurulu listesinde Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar, Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer bulunuyor.

AA muhabirine açıklamada bulunan Özbek, güçlü bir listeyle seçime gireceklerini belirterek, "Listemiz genç ve başarılı isimlerden oluşuyor. Galatasaray’a yararlı olacağını düşündüğümüz bir liste. Galatasaray’ı mümkün olduğu kadar yukarı taşıyacak bir liste. Hepsini tanıyorum, alanlarında son derece başarılı isimler. Önümüzde seçim için aşağı yukarı 20 gün bulunuyor. Bu sürede de tanıtım çalışmaları yapacağız ve projelerimizi anlatacağız" diye konuştu.

Dursun Özbek, genel kurulun Galatasaray Kulübü’ne yakışır bir şekilde geçmesini diledi.

Sarı-kırmızılı takımda başkan adaylığı için başvurular saat 18.00’de sona erecek.

AA

Haberin Devamı