Spor İşte Fenerbahçe'nin yeni forveti! Chelsea'den...

İşte Fenerbahçe'nin yeni forveti! Chelsea'den...

Paylaş
İşte Fenerbahçe'nin yeni forveti! Chelsea'den...

Fenerbahçe’de üç hazırlık maçında alınan üç yenilgi sonrasında forvet eksikliği iyice hissedilmişti. Yönetim golcü transferi için harekete geçti. Aykut Kocaman’ın istediği Loic Remy ile prensipte anlaşıldı. 30 yaşındaki Fransız oyuncu için kulübü Chelsea ile pazarlık sürüyor

Fenerbahçe hazırlık maçlarında Juventus Bükreş (3-2), Sporting Lizbon (2-1) ve Marsilya’ya (1-0) yenildi. Bu maçlarda gollerin ikisini orta saha oyuncusu Mehmet Ekici, diğerini ise sağ kanat oyuncusu Nabil Dirar atmıştı.

Forvette görev yapan Robin van Persie ise güçsüz ve isteksiz görünmüştü. Marsilya yenilgisi sonrasında teknik direktör Aykut Kocaman, Başkan Aziz Yıldırım’ı arayıp forvet transferinin bir an önce bitirilmesini istedi. Listenin başında ise Chelsea’nin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Loic Remy var.

MENAJERİ İSTANBUL’A GELMiŞTİ


İngiliz Sky Sports, Chelsea’nin 8-2 kazandığı Fulham hazırlık maçında iki gol atmasına rağmen Antonio Conte’nin Remy’yi kadroda düşünmediğini, en ciddi teklifi de Fenerbahçe’nin yaptığını yazdı. İngiliz ekibi bir yıl daha sözleşmesi olduğu için 30 yaşındaki Fransız oyuncuyu bonservisiyle satmak istiyor.

Fenerbahçe ise satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istiyor. Geçtiğimiz günlerde menajerini İstanbul’a çağıran Fenerbahçe prensipte anlaşmıştı. Remy’nin menajeri Frederic Guerra’ya,“Bonservisini alabilirseniz sana imza parası veririz” teklifi de yapıldı. Remy’nin bu hafta içinde imza atabileceği konuşuluyor. Remy geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Cristal Palace’ta 8 maça çıktı.

Haberin Devamı