Gündem İşte fuhuş çetesinin reisi

İşte fuhuş çetesinin reisi

Paylaş
İşte fuhuş çetesinin reisi

Ünlü mankenleri tuzağına düşüren çete liderinin evinde ele geçirilen fotoğraflar polisi bile şoke etti

Fuhuş çetesinin 1 numaralı ismi olmakla suçlanan Dinçer D. nin bir başka fuhuş davasında yargılandığı 25 yıl hapis cezası aldığı ve bu dosyanın da Yargıtay'da görüşülmeyi beklediği ortaya çıktı. Göbeğindeki dolarla poz veren baron tam 23 farklı cep telefonu taşıyormuş.

>> 10 BİN SAYFALIK SORUŞTURMA

Bazı ünlülerin adlarının da karıştığı "fuhuş çetesi" operasyonunda gözaltına alınan ve organizasyonu yönlendirmekle suçlanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda fotoğraflar ele geçirildi. Bu foğrafların birinde çetenin lideri olmakla suçlanan Dinçer D. göbeğine yapıştırdığı dolarla poz verirken görülüyor.

NORMAL ÇALIŞSAK BU KADAR MARKAYI NASIL GİYERİZ!

Öte yandan erkeklere para karşılığında pazarlandıkları belirtilen kadınlardan bazılarının ifadelerinde, “Normal çalışsak bu kadar lüks markayı nasıl giyinebileceğiz" şeklinde konuştukları öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu arada, ifadeler, deliller ve diğer tutanaklardan oluşan 10 bin sayfalık 30 klasör belge de adliyeye gönderildi.

Sorgulamaları yapılan çete üyesi 25 kişinin ifadelerinde birbirlerini suçladıkları ve halen savcılık tarafından ifadeleri alınan zanlıların adliye koridorlarında kendi aralarında tartıştıkları öğrenildi.

HER MÜŞTERİ GRUBU İÇİN AYRI TELEFON

Öte yandan büyük fuhuş organizasyonunun lideri olduğu iddia edilen Dinçer D.'nin 2006 yılında yapılan bir başka fuhuş soruşturmasında yargılandığı 25 yıl hapis cezasının öngörüldüğü dosyasının Yargıtay'da görüşülme sırasını beklediği ortaya çıktı. Dinçer D.'nin 23 farklı cep telefonu numarası kullandığı ve her müşteri grubu için ayrı bir telefonla konuştuğu tespit edildi.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği Ekiplerince İstanbul’da 60 ayrı adrese yapılan baskın ve operasyonlarda organizasyonu yönlendirmekle suçlanan 25 şüpheli ile fuhuş yaptırıldıkları ileri sürülen 30 kadın gözaltına alınmıştı. Aralarında ünlü mankenler D. E. ile E.Ş.’nin de bulunduğu 30 kadın ifadelerinin alınması ve doktor kontrolünden geçirilmelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Şüphelilerin aracılığıyla kadınlarla ilişki kurdukları belirlenen 20 kişinin de ifadesine başvurulmuştu

Mehmet AKTARAN, İstanbul DHA