Magazin İşte magazin dünyasının 'Top On'u

İşte magazin dünyasının 'Top On'u

Paylaş
İşte magazin dünyasının 'Top On'u

Interpress, Ocak ayında sanat ve eğlence dünyasında en çok gündeme gelen isimleri tespit etti

Ocak ayında magazin sayfalarında en çok gündeme gelen isimler belirlendi.

TARKAN ZİRVENİN YENİ SAHİBİ

Geçtiğimiz ay sanat ve eğlence dünyasında en çok gündeme gelen isimler belli oldu. Medya takibi şirketi Interpress, Ocak ayı magazin dünyasının “Top On” listesine göre, yazılı basında en çok konuşulan isim Megastar Tarkan oldu. Ünlü sanatçı yeni yıla Kıbrıs’ta verdiği konserle haberleriyle başlarken, Hindistan’a yaptığı gezi, oynadığı reklam filmi ve son albümünde yer alan parça için çektiği yeni kliple yazılı basında adının geçtiği 645 haber ve yazıyla magazin dünyasının zirvesine yerleşti.

İki bine yakın ulusal ve yerel gazete ile dergide çıkan haberlerin tek tek incelenmesi neticesinde oluşan geçtiğimiz ayın magazindeki “Top On” araştırmasında, ikinci sırada senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı ‘Eyvah Eyvah 2’ filmiyle gündeme gelen Ata Demirer yer aldı. Yeni filminin gördüğü büyük ilgi haberlerinin yanı sıra, filmdeki rol arkadaşı Özge Borak ile aşk yaşadıkları iddialarıyla medyada yer alan Demirer, yayınlanan toplam 468 haberle, magazin dünyasında en çok gündeme gelenler listesinde yerini aldı.

Yılın ilk ayına ‘Av Mevsimi’ filminde aldığı rol hakkında çıkan haberlerle giriş yapan Cem Yılmaz, TT Arena için çektiği reklam filmi ve dört yıl sonra sahneye çıktığı tek kişilik yeni gösterisinden bahseden 456 haberle üçüncü sırayı aldı.

‘Eyvah Eyvah 2’ filmi ağırlıklı özel röportajlar ve katıldığı etkinliklerle yazılı basında adından söz ettiren Demet Akbağ 408 haberle dördüncü sırayı aldı.

Listenin beşinci sırasında ise kızının doğum günü partisi, kendi adını taşıyan şovun hazırlıkları ve 72. Koğuş filmindeki rolüyle magazin sayfalarında 275 defa haber olan Hülya Avşar yer aldı.

“Top On” araştırmasının altıncı sırasında 255 haberle Demet Akalın yer alırken, 243 haberde ismi geçen Ajda Pekkan yedinci oldu. Halit Ergenç 207 haberle sekizinci, Gülben Ergen 195 haberle dokuzuncu ve Özge Borak da 171 haberle onuncu sırada yer aldı.

Haberin Devamı