Spor İşte Mesut'un Türkiye'yi silen 7 satırı!..

İşte Mesut'un Türkiye'yi silen 7 satırı!..

Paylaş
İşte Mesut'un Türkiye'yi silen 7 satırı!..

EURO 2012 Elemeleri'ndeki Almanya-Türkiye maçı öncesi Mesut Özil'in, Türk Milli Takımı'nda oynamayı reddettiği yazı ortaya çıktı!..

EURO 2012 Elemeleri'ndeki Almanya-Türkiye maçı öncesi Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in, Türk Milli Takımı'nda oynamayı reddettiği 7 satırlık yazı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İşte 7 satırın hikayesi:

Ay-yıldızlı ekibimizin 15 Kasım 2006'da İtalya'yla Bergamo'da yaptığı ve 1-1 berabere kaldığı özel maçın kadrosuna dönemin teknik direktörü Fatih Terim tarafından o zaman 18 yaşında olan Mesut Özil de davet edilir. Ancak 2 Kasım 2006'da Türkiye Futbol Federasyonu'na 7 satırlık İngilizce bir yazı gönderen Mesut Özil, Ay-yıldızlı ekipte forma giymek istemediğini kesin bir dille ifade eder ve bundan sonra kendisine herhangi bir davet gönderilmemesini ister.

Yazdığı satırların altına imzasını atan ve daha o dönemde Almanya Milli Takımı'nı tercih edeceğini açıkça belli eden Mesut, Türkiye maçından önce yaptığı açıklamada da kendi vatanı olarak Almanya'yı gördüğünü ve başka bir ülkenin formasını giymeyi aklından bile geçirmediğini dile getirmişti.

Haberin Devamı