Siyaset İşte MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'nın gizli kamera yerleştirildiği iddia edilen odası
Paylaş
İşte MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'nın gizli kamera yerleştirildiği iddia edilen odası

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın TBMM'deki odasının tavanına gizli kamera yerleştirildiği ve daha sonra bu kameranın yerinden söküldüğünü ileri sürmüştü. Kameranın yerleştirildiği iddia edilen noktanın görüntüleri ortaya çıktı

TBMM Genel Kurulunda dün 674 Sayılı KHK'nın görüşmeleri sürerken söz alan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 2 Kasım Çarşamba akşam saatlerinde MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın TBMM Halkla İlişkiler Binasındaki odasının tavan kısmına bir kamera yerleştirildiği ve daha sonra bu kameranın yerinden söküldüğünün tespit edildiğini söylemişti.



MHP vekili Saffet Sancaklı'nın odasına kamera yerleştirildiği iddiası



Olayın TBMM Başkanlığı tarafından ivedilikle incelenmesi, faillerin tespit edilmesi ve olayın açığa çıkarılması için gereğinin acilen yapılmasını istediklerini belirten Akçay, "Bunlar kimler ve neyin peşinde? Bu, komplocu zihniyetin devam ettiğini gösteriyor. Halkla İlişkiler Binasının kapıları şifreli kartlarla açılmaktadır. Güvenlik kameralarının bulunduğunu da dikkate alınarak, bütün teknik tedbirlerin derhal alınmasını ve gerekli incelemenin başlatılmasını talep ediyoruz." demişti.

POLİSLER İNCELEME YAPTI



Saffet Sancaklı’nın TBMM’deki makam odasında polis bugün inceleme yaptı. Makam odasında, danışmanların kullandığı bölümün tavan kısmında bir delik olduğu görüldü.

Nursima KESKİN / DHA

Haberin Devamı