Bilim - Teknoloji İşte OnePlus 6 özellikleri!
Paylaş
İşte OnePlus 6 özellikleri!

Amiral gemisi katili unvanını hayatımıza kazandıran OnePlus firması, bugün merakla beklenen OnePlus 6 modelini tanıttı. OnePlus 6 özellikleri ile Android severlere üst düzey bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Peki, OnePlus 6 özellikleri neler?

OnePlus 6 modelinde 6.3 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2280 çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Son dönemin modasına uyan OnePlus, yeni modelinde çentikli bir tasarıma yer veriyor. Telefonun ekran/gövde oranı ise yüzde 83.81 olarak belirlendi. Ekranın çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 5 ile korunduğunu belirtelim.

Haberin Devamı

Telefonun donanım bölümünde ise Qualcomm’un üst düzey yonga seti Snapdragon 845 yer alıyor. Kryo 385’in oluşturduğu sekiz çekirdekli bu işlemci 2.8 GHz hızında çalışıyor. Grafik biriminde ise Adreno 630 yer alıyor. OnePlus 6’nın RAM bölümünde iste 8 GB RAM bulunuyor.

Android için oldukça fazla olan bu RAM miktarı, daha akıcı bir deneyim sunacak gibi görünüyor. 256 GB dahili depolama birimi ile gelen OnePlus 6 kamera konusunda oldukça iddialı.

OnePlus 6 kamera özellikleri

OnePlus 6’de 16 Megapiksel + 20 Megapiksel çözünürlüğünde çift arka kamera yer alıyor. Bu kameralar f/1.7 diyafram değerine sahip. 1.22 μm piksel büyüklüğü ile oldukça net fotoğraflar çekebilen OnePlus 6’de, 16 Megapiksellik ön kamera yer alıyor. Telefonun 4K/60 FPS hızında videolar çekebildiğini belirtelim.

Haberin Devamı

Kutusundan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkan OnePlus 6, 629 dolar fiyat etiketine sahip. Fiyatına göre sunduğu özellikler ile dikkat çeken OnePlus 6, Android tutkunlarını cezbecek gibi görünüyor.

155.7 x 75.4 x 7.75 mm boyutlarındaki OnePlus 6 sadece 177 gram ağırlığında. Telefonun arka yüzeyi iPhone X, iPhone 8 ve Xperia modellerindeki gibi cam kaplı. Telefonun kasasında ise metal malzeme kullanılmış.

Oldukça Premium bir görünüme sahip olan OnePlus 6, serinin en iyi telefonu olmaya aday. Rakipleri Galaxy S9 ve Huawei P20 Pro’ya göre fiyatının uygun olması, OnePlus 6’yı bir adım öne çıkaracaktır. Bakalım OnePlus 6 beklenen ilgi ile karşılaşacak mı?

LG G6 THİNQ ORTAYA ÇIKTI