Spor İşte Rijkaard'ın kafasındaki yepyeni 11

İşte Rijkaard'ın kafasındaki yepyeni 11

Paylaş
İşte Rijkaard'ın kafasındaki yepyeni 11

Zvjezdan Misimoviç ve Emiliano İnsua'nın gelmesiyle geniş bir kadroya sahip olan Rijkaard, maçlara çıkaracağı 11'i belirledi

Zvjezdan Misimoviç ve Emiliano İnsua’nın gelmesiyle geniş bir kadroya sahip olan başarılı çalıştırıcı Rijkaard, milli maç nedeniyle lige verilen arayla iyice rahatladı.

Haberin Devamı

Harry Kewell, Sabri Sarıoğlu ve Juan Pino gibi sakat oyuncularla, kondisyon sorunu olan Elano, bu arada tam anlamıyla hazır olacak. Frank Rijkaard artık kafasında ilk 11’ini belirlemeye başladı.

Hollandalı çalıştırıcı kaleyi Ufuk Ceylan’a teslim edecek ancak genç file bekçisinin performansına göre Aykut da forma şansı bulacak. Rijkaard, Hakan Balta’yı Servet’in yerine stopere çekerek, sol beki İnsua’ya teslim edecek.

Orta sahada Mustafa Sarp ve Lorik Cana’nın önünde Bosnalı Misimoviç görev yapacak. Elano ise, Brezilya Milli Takımı’nda görev yaptığı sağ kanada geçecek. Rijkaard’ın yedek kulübesinde oturtacağı yabancılar Juan Pino ve Harry Kewell olacak. Pino’nun Elano’yla değişerek oynaması da muhtemel. Çok yönlü olan Kewell ise Hollandalı çalıştırıcının tercihine göre kanatlarda ya da forvette görev yapacak.

Haberin Devamı

Galatasaray teknik direktörü Rijkaard, kafasındaki 11'i belirledi.

Rijkaard'ın ilk 11'i:

Ufuk - Sabri, Neill, Hakan Balta, Insua - Cana, Misimovic, Mustafa Sarp, Elano - Arda, Baros