Türkiye (Son Dakika) İşte şiddetin fotoğrafı!

İşte şiddetin fotoğrafı!

Paylaş
İşte şiddetin fotoğrafı!

Tartıştığı eşine sinirlenip evden çıkan S.G., 2 kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilmek istendi. Bunu kabul etmeyen S.G. dövülüp kalçasından bıçaklandı. Kanlar içerisinde kalan kadın, bir çay ocağına sığınarak yardım istedi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde oturan S.G. (42), eşiyle belirlenemeyen bir nedenle tartıştıktan sonra evde ayrıldı. Saat 05.00 sıralarında eski hal önüne gelen S.G., burada tanımadığı 2 kişi tarafından plakası öğrenilemeyen bir otomobile zorla bindirildi. Daha sonra otomobilde dövülen ve kalçasından bıçaklanan S.G., 500 metre mesafedeki Merinos Parkı yakınında araçtan indirildi.

Haberin Devamı

'BENİ BU HALE GETİRENLERİ BULUN'

Yüzü ve vücudu kan içersinde çay ocağına sığınan S.G., polise haber verilmesini istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polise yaşadıklarını anlatan yüzü ve vücudu kan içersinde olan kadın, parası olmadığı için ambulansa binip hastaneye gitmek istemedi.

Polislerin ikna ettiği S.G., "Beni bu hale getirenleri bulun" diye polislerden yardım istedi. Kendisini ikna eden polisler tarafından götürüldüğü Muradiye Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde ilk müdahalesi yapılan S.G., yazılı ifadesi alınamadan hastaneden ayrıldı.

Uğur SAĞLAM- Bülent CİVANOĞLU/BURSA, (DHA)