Yaşam İşte Windows 8.1

İşte Windows 8.1

Paylaş
İşte Windows 8.1

Merakla beklenen Windows 8.1 güncellemesi sonunda Microsoft tarafından tüm dünyaya bedava sunuluyor

Windows 8 kullanıcılarının beklediği önemli tarih sonunda geldi ve saat 14:00 itibariyle Windows 8.1 güncellemesi Windows Store üzerinden tüm dünyaya kademeli olarak indirilmeye sunulmaya başlandı. Windows 8.1, çok büyük yenilkler getirmese de işletim sisteminde sıkça şikayet edilen bazı sorunları çözüyor ve önemli bazı noktalarda yenilikler yapıyor.

Haberin Devamı

Windows 8.1'in getirdiği yenilikler arasında yeni entegre uygulamalar, Modern arayüzünde yapılan değişiklikler, direkt olarak masaüstüne ön-yükleme yapabilme, Bing ile güçlendirilen daha güçlü arama ve fazlası var. Windows 8'de kaldırılan Başlat düğmesi de bu güncellemeyle beraber geri dönüyor, ancak düğmeye tıkladığınızda Başlat menüsü değil Windows 8 giriş ekranınız açılıyor.Windows 8.1'e güncellemek için Windows 8'li cihazınızda Windows Store'u açtığınızda görünen dev boyutlu "Windows 8.1'e ücretsiz güncelleştirin" kutucuğuna tıklamanız yeterli oluyor.

Windows 8.1'in RTM sürümünü yükleyenler ise bugünden itibaren Windows Update üzerinden final sürüm güncellemesini almaya başladılar.

NOT: Güncelleme kademeli olarak indirilmeye sunulduğundan Windows 8'li PC'nize veya tabletinize gelmesi hemen şimdi değil, önümüzdeki saatlerde de gerçekleşebilir.

Haberin Devamı

AYRINTILAR; chip.com.tr'de