Spor İsveç Türkiye maçı canlı izle! TRT 1 canlı izle

İsveç Türkiye maçı canlı izle! TRT 1 canlı izle

Paylaş
İsveç Türkiye maçı canlı izle! TRT 1 canlı izle

UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye, bugün ikinci maçında İsveç'e konuk oluyor. A Milli Takım'ımız bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda... Bu kritik maçı kaçırmak istemeyen futbolseverler, mücadeleyi canlı olarak izlemek istiyorlar. İsveç Türkiye maçını canlı izlemek için tıklayınız.

Türkiye bu akşam çok kritik bir maça çıkıyor. UEFA Uluslar Ligi 2. maçında A Milli Takım'ımız Rusya yenilgisi sonrası deplasmanda İsveç ile karşılaşıyor. Ay-yıldızlı ekibimiz bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 paunla tanışmak isterken gruptan çıkmak için büyük bir avantaj sağlamanın peşinde...

Haberin Devamı

İSVEÇ TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

İsveç Türkiye maçı, 10 Eylül Pazartesi İsveç'in Solna kentindeki Friends Arena'da Türkiye saatiyle 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak.

TRT 1 CANLI İZLE

TÜRKİYE İSVEÇ 11. KEZ KARŞI KARŞIYA

Türkiye’nin yarın İsveç’le yapacağı UEFA Uluslar B Ligi mücadelesiyle, iki ülke A milli futbol takımları 11. kez karşı karşıya gelecek.

İki ülke milli takımları arasında 5’i resmi, 5’i özel geride kalan 10 maçta Türkiye 4, İsveç 2 galibiyet alırken, 4 maçta da eşitlik bozulmadı.

Türkiye bu maçlarda 12 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

SON MAÇ ANTALYA’DA OYNANDI

Türkiye ile İsveç son kez 24 Mart 2016 tarihinde Antalya’da özel maçta karşılaştı. Müsabakayı ay-yıldızlı ekip Cenk Tosun’un 32 ve 81. dakikada attığı gollerle 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

İsveç’in tek golünü ise 55. dakikada Kim Kallström kaydetti.