Spor İsveç Türkiye maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Türkiye'nin maçı ne zaman?

İsveç Türkiye maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Türkiye'nin maçı ne zaman?

Paylaş
İsveç Türkiye maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Türkiye'nin maçı ne zaman?

UEFA Uluslar Ligi'nde ilk maçta Rusya'ya 2-1 yenilen A Milli Takım'ımız bu sefer İsveç karşısında... Türkiye'nin ne yapıp ne edip bu maçı mutlaka kazanması gerek... Peki, İsveç Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda?

İsveç Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye, 7 Eylül'de Rusya ile karşılaştı. A Milli Takım kendi evinde Ruslara 2-1 yenildi. Özerllikle ikinci yarı güzel futbolla umut vadeden Türkiye, şimdi İsveç karşısında... Geçen günkü yayıncı kuruluş krizinin ardından birçok futbolsever maçın hangi hanalda yayınlanacağoını merak edip "İsveş Türkiye maçı ne zaman?" sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

İSVEÇ TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

İsveç Türkiye maçı, 10 Eylül Pazartesi İsveç'in Solna kentindeki Friends Arena'da Türkiye saatiyle 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak.

2018'DEKİ İKİNCİ RESMİ MAÇ

Ay-yıldızlı ekip, İsveç karşılaşması ile 2018 yılındaki ikinci resmi maçını oynayacak. Milli takım, 2018'de oynadığı 5 hazırlık maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, oynadığı tek resmi maçta ise mağlup oldu. Bu maçlarda 9 gol atan milliler, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Bu yıl oynadığı ilk karşılaşmada Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup eden milliler, deplasmanda Karadağ ile 2-2 berabere kaldı, İstanbul'da ise İran'ı 2-1 yendi. Milli takım, haziran ayında İsviçre'de oynanan maçta Tunus ile 2-2, deplasmanda da Rusya ile 1-1 berabere kaldı. Ay-yıldızlı ekip, UEFA Uluslar Ligi'nde ise Rusya'ya Trabzon'daki müsabakada 2-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı