Sigorta İşverenler ve çalışanlar ‘Grup Ferdi Kaza Sigorta’sı ile güvencede
Paylaş
İşverenler ve çalışanlar ‘Grup Ferdi Kaza Sigorta’sı ile güvencede

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sebebiyle işlerin uzaktan yürütüldüğü zorlu bir dönemi geride kalıyor, yavaş yavaş normalleşmeye ve iş yerlerine dönüşler başlıyor. Bu süreçte iş yerlerindeki tehlikelere dikkat çeken Gulf Sigorta Teknik Birimler Genel Müdür Yardımcısı Gonca Ulusoy, “Çalıştığımız faaliyet koluna göre şiddeti değişmekle birlikte, günümüzün büyük bir kısmını geçirdiğimiz iş yerlerimizde kazalarla karşılaşabilme olasılığımız hep var. Grup Ferdi Kaza Sigortası başta çalışanlar olmak üzere dolaylı olarak aileler ve işverenleri de güvende hissettiren çok önemli bir ürün” dedi. Ulusoy, ferdi kaza sigortalarının, ana riskler olan ‘kaza sonucu yaşam kaybı’ ve ‘sürekli sakatlık’ teminatlarıyla birlikte ihtiyaca göre birçok ek teminat ile genişletilebilir olduğunu söyledi.

Ürünler hakkında bilgi veren Ulusoy, şunları söyledi: “Gulf Sigorta olarak ürünlerimizde tedavi masrafları, gündelik tazminat, eğitim güvencesi, tıbbi nakil, ambulans masrafları, gündelik hastane masrafları, aile transferi, ev ve araç modifikasyon, tıbbi danışmanlık, cenaze nakli gibi pek çok ek teminatlar ile donatabildiğimiz planlarımız mevcut. Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalılarımıza iş kazaları sonucu oluşan kırıklar, yanıklar, gıda ve gaz teneffüsü zehirlenmeleri, trafik kazaları gibi beklenmeyen durumlarda güvence sağlayarak, kapalı ya da açık alanda hizmet veren birçok işveren için alternatif planlar oluşturabiliyoruz. İşverenlerin çalışanlarının yanında olmalarına destek olurken, bir yandan da şirketlerin üzerindeki sorumlulukları belirli bir oranda teminat altına alıyoruz.”

Haberin Devamı

Çalışan olmak gerekmiyor

Öte yandan sigortanın sadece bordrolu çalışanları kapsamadığını belirten Ulusoy, “Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamında sigortalı olabilecek kişiler, bir işverenin bordrosuna kayıtlı çalışanlar olabileceği gibi; maç, kurs gibi etkinliklere katılan kişiler de olabiliyor. Ferdi Kaza branşındaki tecrübeli ekibimiz sayesinde etkinlik firmalarının ihtiyacına yönelik özelleştirilmiş seçenekler de sunabiliyoruz. Gulf Sigorta Grup Ferdi Kaza Sigortası belirli yaş aralığında yer alan, en az 10 kişilik gruplar için düzenlenebiliyor. Ürün tüm dünyada geçerli olabiliyor, teminat süreleri poliçeye göre değişkenlik gösterebiliyor. 24 saatlik, etkinlik süresince, sadece mesai saatlerinde geçerli, mesai saatleri ve yol süresini kapsayan ya da maksimum bir yıl gibi süre seçenekleri ile işverenler ve etkinlik firmaları için çok yönlü çözümler üretebiliyoruz.”

Haberin Devamı