Türkiye (Son Dakika) İşyerinde iki kurşunla öldürüldü

İşyerinde iki kurşunla öldürüldü

Paylaş
İşyerinde iki kurşunla öldürüldü

İstanbul Kartal'da parke ve çelik kapı satışı yapan Mustafa Topal, işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Orhantepe Mahallesi, Cihan Sokak, 20 numaradaki parke ve çelik kapı satışı yapılan işyerinde bugün saat 08.30 sıralarında meydana gelen olayda, reklam tabelası imal eden Hasan Erişmiş, iş yerine gelmek için arabasından indiği sırada bitişikteki Mustafa Topal’a (30) ait parke ve çelik kapı satışı yapılan dükkandan silah sesi geldiğini duydu.

Hasan Erişmiş, dükkana doğru yöneldiği sırada içeriden çıkan bir kişinin, hızlı adımlarla uzaklaştığını fark etti. Sokakta bulunan diğer esnaflarla birlikte içeri giren Hasan Erişmiş, Mustafa Topal’ın yerde kanlar içinde yattığını görerek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri Mustafa Topal’ın başına ve göğsüne isabet eden mermilerle hayatını kaybettiğini belirledi. Polis de çevrede güvenlik önlemi alarak cinayet sonrası kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Komşusunun iş yerindeki cesedini bulan Hasan Erişmiş, "Silah sesinin ardından dükkandan üzerinde kapşonlu mont bulunan bir kişi hızla uzaklaştı, elinde silah yoktu. Hemen ardından dükkana girdiğimde Mustafa yerde yatıyordu" dedi.

Bu sırada Mustafa Topal’ın olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. İşyerinden içeri girmek isteyen Mustafa Topal’ın yakınları, polis tarafından güçlükle engellendi.

Mustafa Topal’ın cenazesi, savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Mustafa Topal’ın iki yıl önce evlendiği ve 6 aylık bir çocuğu bulunduğu öğrenildi.

M. Akif ERDEM/DHA

Haberin Devamı