Spor İtalya'dan müthiş iddia

İtalya'dan müthiş iddia

Paylaş
İtalya'dan müthiş iddia

Adı Fenerbahçe ile anılan Gökhan İnler, Galatasaray'ın gündeminde

İtalyan kulübü Napoli’ye yakınlığı ile bilinen ‘Napolicalciolive’de dün çıkan Gökhan İnler-Galatasaray iddialarına bir yenisi eklendi. Tuttomercatoweb yazarlarından Mario Demonte’nin Gökhan için yaptığı açıklama büyük ses getireceğe benziyor.

''Dünya Kupası’ndan sonra imza atabilir''

Mario Demonte, Gökhan İnler-Galatasaray flörtü ile ilgili yaptığı açıklamada İsviçre ile Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan futbolcunun kupadan sonra sarı kırmızılılara imza atabileceği iddiasında bulundu. Napoli ve Galatasaray’ın Gökhan’ın transferi için görüşmelerde bulunduğunu belirten İtalyan gazeteci, sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılması ve Gökhan’a önereceği sözleşme teklifiyle oyuncu ve menajerini ikna edebileceğini aktardı.

GÖKHAN İNLER'İN MENAJERİ KONUŞTU!

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Gökhan İnler için flaş bir açıklama geldi. Gökhan İnler hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendiren İnler'in menajeri Dino Lamberti, "Hiçbir Türk takımı ile görüşme yapmadım" dedi.

Gökhan İnler ile ilgili her dönem transfer haberleri çıktığını ve bu duruma alıştıklarını ifade eden Lamberti, "Gökhan için şu anda transferi düşünmüyor ve bizim için işlerin yolunda gittiği bir Napoli maceramız var. Gökhan, Napoli'yi çok seviyor, şehre karşı da inanılmaz bir tutkusu var. Benitez'e ona çok güveniyor ve bunu her fırsatta dile getiriyor" dedi.

Haberin Devamı