Magazin İvana Sert şoke oldu: Hangi marka o?

İvana Sert şoke oldu: Hangi marka o?

Paylaş
İvana Sert şoke oldu: Hangi marka o?

Modacı İvana Sert, önceki akşam oğlu Ateş ve arkadaş grubuyla birlikte Arnavutköy Balıkçısı'ndaydı

Sosyal medya hesabı üzerinden reklamını yaptığı bir çay markasından zehirlenen hayranları olduğu iddia edilen İvana Sert, bu yöndeki sorulara çok şaşırdı.

Haberin Devamı

İlk olarak "Yok öyle bir şey, doğru değil. Hangi çay markası o? Benim öyle bir şeyden haberim yok" sözleriyle iddiaları yalanlayan modacı, muhabirlerin çay tanıtımı yaptığı markayı ve paylaşımları kendisine gösterince "Hatırlamıyorum, belki eskiden olmuştur bu reklam. Sağlık Bakanlığı'na sesleniyorum. Belgeleri olmayan ürünler yayınlanmasın. Allah korusun insanlar bunu kullanıp başlarına bir şeyler gelebilir. Bugüne kadar kullanmadığım hiçbir ürünü tanıtmadım. Ürünleri tanıtmadan önce belgelerini inceliyorum. Daha sonra kendim kullanıyorum ve ürünler tanıtıyorum" şeklinde konuştu.

'YAŞASIN ATATÜRK'

Türk vatandaşlığı dışında Sırp kimliği de olan İvana Sert, muhabirlerin "Bazı sanatçıların Türkiye'de kazandıkları ücretlerin vergilerin vatandaşı olduğu başka ülkelerde ödediği iddia ediliyor. Siz kazandığınız ücretlerin vergisini Türkiye'de mi ödüyorsunuz?" sorusuna, "Vergilerimi ödüyorum. Türk Liracıyım ben, euro istemiyorum. Yaşasın Atatürk" sözleriyle cevap verdi.

Haberin Devamı