Bilim - Teknoloji iWatch ve iPhone 6...
Paylaş
iWatch ve iPhone 6...

Apple'ın bir türlü doğrulamadığı akıllı saati iWatch hakkında, iPhone 6'yı da içeren yeni iddialar!

Birçok dev şirket akıllı saatlerini piyasaya sürdü; hatta ikinci modelleri ile bir adım daha ileriye gitti. Ama Apple'dan halen ses yok. Meraklı gözler Apple'ın akıllı saatinin çıkışını bekliyor ancak henüz firmadan resmi bir duyuru gelmedi.

Haberin Devamı

Aslında Apple'ın akıllı bir saat yaptığına ve piyasaya süreceğine dair resmi bir açıklama bile yok. Ancak tüm rakipleri giyilebilir bilgisayarlar yaparken, Apple'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı konuşulan akıllı saati iWatch'ı piyasaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. Şirket içinden gelen duyumlar da bu beklentileri destekliyor.

Son olarak, şirkete yakın kaynaklara göre, Apple'ın saatinin sonbaharda piyasaya sürülmesi oldukça yüksek bir ihtimal. 2014'ün üçüncü çeyreğinde, iPhone 6 ile birlikte iWatch'ı da piyasaya sürme ihtimali yüksek görünen Apple, böylece hem telefon hem de saatle, fanatikleri keyiften çatlatmayı planlıyor olabilir. Zira akıllı saat aynı zamanda iPhone ile senkronize çalışacak. Bu nedenle iki ürünün birbiri ile bağlantılı olarak aynı zamanda piyasaya çıkması, ikisinin de satışlarını arttırmak için iyi bir strateji olabilir...

Haberin Devamı

Resimlerle: Büyüleyen iPhone 6 konseptleri!

Kaynak: CHIP Online