Siyaset İYİ Partili Sarıtaşlı'dan Ömer Halisdemir hakkında skandal sözler!
Paylaş
İYİ Partili Sarıtaşlı'dan Ömer Halisdemir hakkında skandal sözler!

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı, 15 Temmuz darbesinin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir'e darbeci dedi, tepkiler çıp gibi büyüdü. Sarıtaşlı önce hesabını kapattı, ardından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı çok tartışılacak sözlere imza attı. Bir sosyal medya kullanıcısının 15 Temmuz'a ait bir paylaşımını alıntılayan İYİ Partili Sarıtaşlı, "Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu biliyorsunuz değil mi" ifadelerini kullandı. Attığı twit sonrası büyük tepki alan Sarıtaşlı paylaşımını sildi.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medya kullanıcıları İYİ Partili Sarıtaşlı'ya 15 Temmuz şehitleri ve Ömer Halisdemir'e hakaret ettiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Sarıtaşlı tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattı.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Bu gelişmelerin ardından İYİ Parti harekete geçti. İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, Sarıtaşlı'nın kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı. Söz konusu paylaşımı, akıl ve vicdan sahibi hiç bir Türk vatandaşının kabul edemeyeceğini belirten Sağol, "Bundan sonrasını yüce Türk adaletine bıraktığımızı kamuoyuna duyururuz" ifadelerini kullandı.