Magazin İzel ve Hande kapıştı

İzel ve Hande kapıştı

Paylaş
İzel ve Hande kapıştı

İzel, uzun yıllardır küs olduğu Hande Yener'e Twitter üzerinden 'Benden ve sevdiklerimden uzak dur artık' diye isyan etti

İzel, bir dönem ilişki yaşadığı Sinan Akçıl’la yakınlığıyla da bilinen Hande Yener’e sitedeki sayfası üzerinden şunları yazdı: “Hande amacın beni çıldırtmaktı ve nihayet 10 küsur yıl sonra başardın! Benden ve sevdiklerimden uzak dur artık. Temizle şu kalbini, benim bile sabrımı tükettin... Sahte melek. Konu 15 senedir süren bir konu. Nedenlerini yazmaya buradaki harfler yetmez. Tek ricam, iki tarafın da sevenleri karışmasınlar. Olay çok uzun ve hiçbir şeyi bilmiyorsunuz. Ne kıskançlık, ne reklam. Yoksa 15 yıl beklemezdim. Sabrımı zorladınız, patlattınız. Kendime yakıştıramadığım bir hareket yaptırdınız. Hep işimi yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Size rağmen!” Hande Yener, İzel’e cevap vermek yerine sadece onun yazdıklarını retweet etti. Bunun üzerine İzel, bir tweet daha attı: “Sen gerçekten haklı ve masum olsaydın, yazdıklarımı retweet yapmak yerine ‘Hayırdır ne oldu?’ diye yazardın. Hadi bunu da retweet yap.”

15 yıllık hesaplaşma

İzel ve Hande Yener arasındaki ilginç tesadüfler dikkat çekiyor. İzel’le çalışan ve o dönem ‘Bir Küçük Aşk’ ve ‘Bebek’ gibi hit şarkılara imza atan besteci Altan Çetin, bir süre sonra Hande Yener’le çalışmaya başladı.

İzel, Çetin’le yollarının ayrılmasından sonra, Sinan Akçıl’la çalıştı. İkili bir süre sonra aşk yaşamaya başladı. Son dönemde ünlenen Akçıl, herkese beste vermesine rağmen adı Hande Yener’le anılmaya başladı. İkili arasında aşk dedikoduları çıktı. İzel’in Twitter’dan Yener’e yüklenmesinin sebebi ise, çok sevdiği bir kız arkadaşıyla yakınlaşmaya başlaması olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı